Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

makelijkl

Anoniem
Toeter84
3 antwoorden
 • ik heb een vraag ik wil een hompage maken om te leren ik zoek een programma tje waar je site meer kan bewerken voorbeel: je haalt een site van het web en die wil je gaat bewerken en jou site van maken en dat niet zo programma van die html code`s want daar word ik zo gek van.
  als zo programmtje niet bestaad dan een programmatje waar je een site kan maken zonder die code`s gewoon tekst invoeren en plaatsjes en bestanden klaar.
 • Zucht, yet another…
  1) eeddoo, ik weet niet of dyslectisch bent of er moeite mee hebt, maar zo niet, alsjeblieft let op je spelling…

  2)
  Een simpel programmaatje is bijv. Coffeecup HTML (héél simpel) of Hotdog (Express). Beide zijn [b:46b67d3b35]niet[/b:46b67d3b35] gratis. Je kunt ook Frontpage proberen. In alle programma's kun je HTML bestanden openen, ze worden geconverteerd en je kunt ze bewerken.

  Maar 1 ding: zeg nou niet 'van die HTML word ik zo gek' want ook al heb je maar een simpele pagina, een beetje code is [b:46b67d3b35]echt[/b:46b67d3b35] wel te leren. Ook al vind je dat teveel werk voor 1 simpele pagina, snap er alsjeblieft een beetje van…
 • 1) Verzin voortaan een normale titel waar de inhoud van je vraag duidelijk uit wordt.

  2) Site's rippen om er je eigen van te maken is het schenden van iemands copyright (hoor mij nu :wink:).

  3) Programma's om je site in elkaar te knippen en plakken zijn er in overvloed, zoek eens op Dreamweaver en als dat te lastig is, op Frontpage.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.