Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

DW layers of tabellen?

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Laten we als voorbeeld http://www.dutchdevelopers.nl/~ti83/ nemen.
  Daarhebben ze layers in combinatie met tabellen gebruikt, en het werkt allemaal perfect.
 • layers hebben imho een andere functie dan tabellen; de eerste gebruik ik voornamelijk als show/hide, de tweede om tekst of graphics te plaatsen.

  t.
 • Oke,
  even een vraagje waar iedereen zijn hoofd over zal breken…
  ALs je in Dreamweaver werkt, is het dan beter om layers te gebruiken, of tabellen?
  Ik heb mijn voorkeur, maar wellicht dat iemand een goede reden kan geven waarom hij/zij een bepaalde methode prefereert?
  Ik ben benieuwd!
  T.
 • Het gaat er niet om wat je het lekkerste vind, maar wat het beste werkt op internet. Met layers kun je bepaalde dingen die je met tabellen niet kunt. En andersom. Dus jou vraag is helemaal niet relevant. Ik vind hem onredelijk. Misschien dat anderen daar anders over denken.
 • Ho, ho! Je hoeft niet zo uit te vallen.
  Als iets onredelijk is, houd dat in dat ik iets impertinents zou voorstellen. Ik ben enkel nieuwsgierig naar ieders voorkeur, met argument. Da's heel iets anders dan wat jij denkt. Maar in ieder geval noteer ik even dat jij dus voor tabellen bent.Omdat dat beter werkt in browsers.
  Sorry dat het bij jouw als een aanval overkomt. Ik dacht dat een forum juist voor dit soort zaken was bedoeld. Hoef je toch niet kwaad te worden?
  T.
 • Ik val je niet aan, absoluut niet. Maar layers en tabellen hebben een bepaalde functie, en dat is niet iemand laten kiezen om dat hij/zij iets het lekkerste vind. Daar zijn ze niet voor gemaakt. Naar mening kun je niet zeggen wat het [b:c2a24aa91a]lekkerste[/b:c2a24aa91a] is, dat is onzin. Je gebruikt layers, bij dit, tebellen bij dat. Het argument van ik vind layers/tabellen lekkerder gaat niet op.

  Ik hoop je hiermee overtuigd te hebben.

  Greetz,
  D.
 • Als je even een vrachtauto nodig hebt, wat neem je dan het liefste? een verhuiswagen of een betonwagen? Gaat er ook niet om wat je het liefste doet, maar waar je die auto voor nodig hebt.
  (Maar lijkt me wel grappig om het gezicht van de familie te zien wanneer je hun meubels uit een grote draaiende betonmolen stort :grin: )
 • [quote:140a6da3d7]
  Op 03-04-2002 9:31 schreef Gooly:
  Als je even een vrachtauto nodig hebt, wat neem je dan het liefste? een verhuiswagen of een betonwagen? Gaat er ook niet om wat je het liefste doet, maar waar je die auto voor nodig hebt.
  (Maar lijkt me wel grappig om het gezicht van de familie te zien wanneer je hun meubels uit een grote draaiende betonmolen stort :grin: )

  [/quote:140a6da3d7]

  Je verwoord precies zoals ik het had bedoelt. :grin: :grin: :grin:

  Greetz,
  D.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.