Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Sitecheck Supertape Systems.nl

Anoniem
D Spaans
10 antwoorden
 • Hé,

  Ik heb een site in elkaar gezet voor het bedrijf van men vader. Zelf vind ik hem niet slecht, maar ik heb het gevoel dat ik niet alle fouten eruit heb kunnen halen.

  Daarbuiten graag kritiek (positief of negatief) over de lay-out ed.

  en ja, de site is gemaakt met frontpage,

  D Spaans

  www.supertapesystems.nl

  {edit} nog 1 ding, het onderdeel machines is nog niet af, ik ben ermee bezig en dit zal er vanavond goed opstaan. Dit is voor de snelle onder ons :wink:)

  [ Dit bericht is bewerkt door: D Spaans op 2002-04-30 18:28 ]
 • Geweldige site,
  Geweldige layout,
  Geweldige schone code..

  Wat is de url?
 • Ik vind de gegevens van de firma zo onhandig staan als je iets wilt lezen. het belemmert het niet echt maar het is niet optimaal.
  maar voor de rest: keep up the good work
 • Ik vind de tekst niet helemaal lekker lezen…

  En nog wat: een sitemap voor een site met zo weinig (niks mis mee natuurlijk) pagina's is wat overdreven, als mensen de weg kwijt raken op die site moeten ze zich maar een bij de huisarts gaan melden of zo :wink:
 • [quote:806b89852b]
  Op 30-04-2002 18:58 schreef Young Crazy Fool:
  Ik vind de gegevens van de firma zo onhandig staan als je iets wilt lezen. het belemmert het niet echt maar het is niet optimaal.
  maar voor de rest: keep up the good work

  [/quote:806b89852b]

  Dat is de huisstijl, en waar moet ik het anders plaatsen. Ik kan er wel een pagina voor maken, maar dan staat het er dubbel.

  [quote:806b89852b]En nog wat: een sitemap voor een site met zo weinig (niks mis mee natuurlijk) pagina's is wat overdreven, als mensen de weg kwijt raken op die site moeten ze zich maar een bij de huisarts gaan melden of zo [/quote:806b89852b]

  Zit wel wat in…is ook maar meteen weg gehaald, stond er eigenlijk alleen nog maar een beetje voor de sier bij,

  [quote:806b89852b] Ik vind de tekst niet helemaal lekker lezen… [/quote:806b89852b]

  bedoel je de plaatsing van de tekst of de zinsconstructies?

  Spaans  [ Dit bericht is bewerkt door: D Spaans op 2002-04-30 19:33 ]
 • Nette site, complimenten.

  Ik zou wel de tekst nog eens kritisch nakijken, "completen" en "de sterktes van ons bedrijf" staat niet echt netjes.
 • [quote:6265e7c15a]
  Op 30-04-2002 19:24 schreef D Spaans:
  bedoel je de plaatsing van de tekst of de zinsconstructies?[/quote:6265e7c15a]Niet de zinsconstructies, de teksten lees ik niet :wink:
  Maar kleine, zwarte letters op een donkere achtergrond (dat plaatje) leest vrij lastig.
 • Hele mooie site ! Enkel geloof ik dat er in de index bij het onderste frame met bedrijfsgegevens scroll="auto" moet worden toegevoegd.Dit omdat het volledige emailadres in 800x600 niet verschijnt,in 640x480 helemaal niet denk ik,dus kan men niet mailen ook.Die laatste zijn er bijna niet meer,maar is maar een kleine moeite om het er bij te zetten. Verder top !
 • Ziet er op zich vrij netjes uit. Een puntje van kritiek, want daarom post je dit :smile:

  Als ik het scherm verklein dan verkleind het navigatie frame. Ik zou persoonlijk het navigatieframe niet Relatief zetten maar Absoluut.

  Zo blijven de buttons altijd in het scherm. Je zal misschien denken dat dat bij de meeste mensen nooit gebeurd. Maar de afgelopen jaren ben ik al tegen zoveel klanten aangelopen die dit soort dingen altijd voor elkaar kregen. Dus ik schat de gemiddelde internet gebruiker niet zo heel erg hoog meer in….

 • Inderdaad, wat Arjan25 zegt, zorg dat je hele pagina niet breder is da 760px. Dan kan alles er voor 800x600 ook in, maar als er iets weg moet vallen of op moet schuiven, laat dat dan als eerste de informatieve tekst zijn en niet de navigatie.

  Overigens keek ik bij de links op die internationale site, en die gebruiken nét een andere kleur groen…zou jij dat ook niet moeten?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.