Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

IFrame in IE6

Anoniem
Machi
7 antwoorden
 • Ik ben bezig een nieuwe site een nieuwe site in elkaar te knutselen en daarvoor gebruik een Inline Frame. Lukt allemaal prima. Alleen nu geeft IE 6 problemen. Soms wanneer ik mijn pagina laad geeft hij 1 regel tekst uit het Iframe maar half weer (alleen de onderste helft van de regel).

  Wanneer ik IE dan vernieuw, is het weg, wanneer ik met mijn Iframe scroll is het weg, wanneer ik het venster minimaliseer en vervolgens weer maximaliseer is het ook weg. Netscape geeft (voor de verandering) geen problemen.

  Ik heb de database van MS doorzocht, maar daar ook niets ingevonden. Heeft iemand ooit eerder zo'n probleem gehad?
 • nee, en ik heb het ook niet kunnen reproduceren…
  Toch raar…

  t.
 • Ik heb het op het web gezet:

  http://members.home.nl/athomesweet/index.html

  Kijk maar of je hetzelfde probleem ook hebt.

  Ik heb er van alles al aangedaan. Ik ben ook een heel end bezig geweest om hem in Mozilla aan de praat te krijgen, met als gevolg dat hij in Netscape niet meer werkt (Heel raar, voor 2 appels van dezelfde boom). Verder is de opmaak nog niet af en zijn de afbeeldingen nog niet met Fireworks geoptimaliseerd. Hij staat er dus alleen op voor het Iframe probleem…

  Alvast bedankt!

  N.B. Het valt me net op dat wanneer ik op de link hierboven klik, ik die lijn niet zie, maar wanneer ik het venster maximaliseer wel! Ik snap er geen snars van…

  [ Dit bericht is bewerkt door: Machi op 2002-05-04 20:11 ]
 • Ik heb er ook last van, het zal wel een "bug" in IE6 zijn…
 • same here…
  t.
 • Je hebt het in de praat in Netscape 4 of 6. Groot verschil.

  En in Mozilla 1.0.RC1 ziet het er mooi uit, maar mis je een behoorlijk stuk tekst in het midden van het scherm. Kunt namelijk niet naar beneden scrollen.

  En kun je wellicht de scrollbar in IE nog wegwerken? Nu heb je een erg mooie in het midden van de pagina en een lelijke, inactieve scrollbar aan de zijkant van het venster.
 • Géén last van hier, ook met IE6 (6.0.26 om precies te zijn :grin: )! Weird…..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.