Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Extra informatie bij link

Anoniem
Ma-rk
4 antwoorden
 • Ik wil een nieuwe webpagina gaan maken met daarbij ook een links-sectie. Ik wil achter de links geen informatie over de link geven, maar als men bijvoorbeeld enkele seconden op de link 'staat' met de muisaanwijzer dat er een schermpje komt waarin de informatie staat. Met zo'n schermpje bedoel ik dan ongeveer hetzelfde als dat je langer op een plaatje staat en dat er dan tekst verschijnt. Dit kan met alt=" " geloof ik. Ik wil dit dus ook ongeveer maar dan met een normale tekstlink.

  Kan iemand mij helpen. Zelf denk ik dat het wel een javascript moet zijn, maar op internet heb ik het niet kunnen vinden. Ik heb ooit een voorbeeld gezien, maar die pagina heb ik ook niet meer kunnen vinden.

  Alvast bedankt,

  ma-rk
 • Zet de info in een layer. Geef 'm desnoods nog een gele achtergrond (dan is ie 't zelfde als bij de alt-opties van plaatjes). OnMouseOver=Laat layer zien, OnMouseOut=Verberg layer.
 • Probeer dit eens:[code:1:c7a333053f]<a href="flep.html" title="flep is geen brabotalk teacher!">[/code:1:c7a333053f]
 • [quote:5c7dfb9179="Bill Gates"]Probeer dit eens:[code:1:5c7dfb9179]<a href="flep.html" title="flep is geen brabotalk teacher!">[/code:1:5c7dfb9179][/quote:5c7dfb9179]
  [img:5c7dfb9179]http://gathering.tweakers.net/i/s/shutup.gif[/img:5c7dfb9179]

  kan trouwens met meer dingen:

  body title="whoopah!"

  t.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.