Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Dreamweaver Photo Album

Anoniem
Young Crazy Fool
6 antwoorden
 • Hallo,

  Met Dreamweaver maak ik photoalbums voor het web met de functie "Create Web Photo Album" onder het puldownmenu "Commands".

  Deze functie genereert een thumbnailpagina met onderliggende pagina's waar het plaatje in staat plus navigatie links. Dus voor ieder thumb wordt er een nieuwe pagina aangemaakt, dus het aantal plaatjes is gelijk aan het aantal html-bestanden.

  Nu is mijn vraag of het mogelijk is om de opmaak in de pagina's in een keer te wijzigen, want ik heb het laatst voor 29 pagina met de hand gedaan en het lijkt me dat het sneller moet kunnen. Het gaat namelijk om de backgroundcolour en de kleuren van de links.

  Heeft iemand een oplossing daarvoor?

  Gr,
  DP
 • Kijk eens bij DIT topic.
  Onder het kopje [i:2ef21c7708]bouwen van websites[/i:2ef21c7708] staan verschillende programma's die dat kunnen. b.v. ARANEAE
 • Handige toppic en site van je!

  Maar, kan het programma zelf een photo-album maken? Of moet ik het via een zoek en verzoekfucntie doen. Waar doel je op?

  Gr,
  DP
 • is het in Dreamweaver niet te doen via CSS ? :o
 • bedankt voor de reacties.

  css lukt volgens mij niet omdat je daar niet in kan stellen wat de kleuren van de linken moeten zijn. maar het kan aan mij liggen.

  heb de zoek en vervang-functie van dreamweaver gebruikt. werkt echt handig.
 • [quote:e19d4b2088="DPinguin"]css lukt volgens mij niet omdat je daar niet in kan stellen wat de kleuren van de linken moeten zijn. maar het kan aan mij liggen.[/quote:e19d4b2088]Dat ligt inderdaad aan jou ;)[code:1:e19d4b2088]a:link
  {
  color: #CBCAFF;
  text-decoration: none;
  }

  a:active
  {
  color: #CBCAFF;
  text-decoration: none;
  }

  a:visited
  {
  color: #CBCAFF;
  text-decoration: none;
  }

  a:hover
  {
  color: #CBCAFF;
  text-decoration: underline;
  }[/code:1:e19d4b2088]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.