Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

mijn homepage wordt door geen enkele zoekmachine gevonden

Anoniem
IJsqueen
11 antwoorden
 • Ik heb sindskort een start gemaakt met mn homepage (t stelt nog niks voor) maar dr staat al wel wat tekst enzo in, als ik vervolgens in een zoekmachine een exact term die in mn homepage staat ingeef wordt er niets gevonden, ook als ik een speciefiek gedeelte ingeef van mijn adres vind ie niks. Nu had ik wel ns gehoord dat je je daarvoor moet aanmelden bij zoekmachines o.i.d. Wie kan mij hier meer van vertellen?

  bvd, m vr gr Marco
 • je aanmelden duurt van 80-300 dagen tenzij je dik lapt.. ok, niet bij alle zoekmachines, maar het zegt iets over de effectiviteit. Wil je dat doen, dan moet je gewoon naar de desbtreffende zoek machine gaan en zoeken naar een link als 'add site'.

  Verder bestaat er natuurlijk geen ultieme manier om bovenaan te komen, anders zou iedereen die manier gebruiken en schiet je nog niets op. Waar het dus een beetje op neerkomt is.. vertrouw niet teveel op zoekmachines voor je bezoekers
 • Er zijn pakketen die je aanmelden bij veel zoekmachines, maar je kan het ook handmatig doen. Zorg er ook ff voor dat je meta tags gebruikt in je html, want dat zoeken zogenaamde spiders van een zoekmachine op.

  Hier kan je je aanmelden en ff wat tips.
  http://aanmelden.ilse.nl/?aanmeld_mode=webhints
  http://aanmelden.ilse.nl/?aanmeld_mode=add_url
 • Als je een goede site maakt, met interessante informatie, dan komen de bezoekers vanzelf. Staar je niet teveel blind op zoekmachines. Dat kan tijden duren, en is bovendien afhankelijk van hoevaak je pagina gelinkt wordt door anderen.
 • Maar sommige (buitenlandse) sites kan ik echt met elke zoekmachine vinden, hebben de makers van zon site die site bij iedere zoekmachine (die ik dan heb gebruikt) aangemeld (dit lijkt me namelijk vrij tijdrovend werk)?
 • Maar wat Mgdam denkt volgens mij (correct me if im wrong) is dat als je website online staat dat zoekmachines pardoes weten dat je bestaat.

  Er zijn schattingen dat iedere 6 maanden het aantal webpaginas VERDUBBELD… dus die miljarden websites staan niet allemaal in die databases, en zodra ze er staan, is de boel alweer achterhaald.

  Er zijn webspiders die wel zelfstandig zoeken, maar die krijgen een opdracht bijv. "Jennifer Lopez" en die loggen alles wat ze tegenkomen met die naam.

  Op www.voelspriet.nl staat genoeg over zoekmachines en hoe ze functioneren.

  Qua aanmelden vind ik Google nog het snelst.
 • :o misschien te simpel gedacht maarre….heb je meta tags gebruikt in je page?
  http://www.webhulpje.be/metatags.html
 • Mijn site wordt zonder problemen gevonden in vrijwel alle zoekmachines. Het is dan ook een uitgebreide site, met veel info. Wat wellicht belangrijker is, hij is al een jaar of zeven online. Toen waren er veel minder sites. Engines hebben ook ruim de tijd gehad om hem te vinden. Verder hebben er veel mensen gelinkt.

  Als jij een site online zet, paar leuke keywords erin, en verwacht dat je dan meteen populair bent, en dat je boven alle andere sites met vergelijkbare info geplaatst wordt. Tsja. Zo werkt het nou eenmaal niet.
 • Volgens mij jatten zoekmachines ook van elkaar data… :evil: :D
 • [quote:8265d6d5de="E-Lectric"]Volgens mij jatten zoekmachines ook van elkaar data… :evil: :D[/quote:8265d6d5de]

  Relevantie?
 • idd, dus als ik t goed heb dan moet ik mn site gewoon opleuken en nuttige info dr op zetten, en dan wordt ie hier en daar in de toekomst wel op zoekmachines gevonden?

  (katrien kun je dat ff toelichten ik begrijp dr weinig van?!?!?!?ben maar n leek op dat gebied!)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.