Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

PC-FAQ.nl ( jah weer:) Sitecheck!

Anoniem
E gozeling
15 antwoorden
 • Hallo,

  Ik wou weer es een sitecheck laten doen.
  Ik heb het al 2 x hier op computer totaal gedaan, maar ik heb mijn site in de tussentijd ver opgeknapt. Maar ik ben er niet te vrede mee, misschien dat jullie wat advies hebben ? Thanks!
  Het gaat om: PC - FAQ .nl
 • [list:e28855718d]
  [*:e28855718d]Je nieuws aan de rechterkant scrolt, dat is wel leuk, als er 1 nieuwbericht is, persoonlijk vindt ik het fijner als het gewoon stilstaat, zodat je oog datgene kan lezen wat je interresant vindt.
  [*:e28855718d]Je vote systeem is wel leuk, maar er komen wel pop up's door. Je kan er beter eentje zoeken die je geheel kan implenteren aangezien je toch php draait en dan ook maar meteen ff vertalen. Want Nederlands [b:e28855718d]en[/b:e28855718d] Engels vindt ik niet samengaan. Het is 1 van de 2.
  [*:e28855718d]Aan de linkerkant ziten grote stukken tussen je tabbelen. Haal daar ff wat weg en je bent daar al een scrollbalk kwijt.
  [/list:u:e28855718d]
 • Nederlands en engels klopt, maar ik ben zelf al bezig om een Poll te schrijven maar dat is vrij moeilijk! en het meest lastige is dat CHMOD telefonisch moet door de betaler, en dat ben ik niet. Maar dat komt dus wel voor elkaar,
  Die scrolbalk ga ik ook veranderen! (wist ik niet, thanks)
  Verder nog iedeetjes? Is grijs te saai (welke kleur dan) en wat nog meer?
 • leonarduz: check PB.
 • Prive berichten?
  wat is ermee? heb geen bericht :-?
 • die was ik nog aan het tikken …

  t.
 • Ok, gewijzigd,

  T, wat vind jij dat ik met mijn site moet doen?
 • /me reageert niet zo vaak op sitechecks,
  Maar:
  de site is overzichtelijk, maar ook erg saai.
  Misschien kan je een heel licht achtergrondkleurtje gebruiken.
  Maar je grootste zorg is de content; er staat nu bijna niets op je site.

  t.
 • Ook hier geldt weeeeeeeeeeeeeer: doe eens wat aan je Nederlands!!!!!!
 • Ik vraag me af of dit niet gewoon een actie van je is om meer bezoekers op je website te krijgen! Als je al 3 site checks hebt geplaatst, en dit is het resultaat, dan vraag ik me toch af hoe je pagina er een aantal maanden geleden uit zag!

  Sorry dat ik misschien zo negatief ben, maar als ik naar je pagina kijk, moet er nog zoooooooo veel veranderd worden! wat d8 je bijv. aan dat menu link, maak desnoods in Paint Shop Pro of zo een Fade, zodat ie van grijs naar wit "uitfade" of om het een beetje mooier te maken, doe je bijvoorbeeld dat "menu" rechts ook met de zelfde achtergrond als het linker menu…

  Zorg daar eens voor, dan zal ik wel weer een reactie plaatsen.

  Als je daarop zit te w8en natuurlijk :D
 • [quote:beda645e11="Wiep Corbier (zeurkous :lol: )"]Ook hier geldt weeeeeeeeeeeeeer: doe eens wat aan je Nederlands!!!!!![/quote:beda645e11]

  Kerel, heb jij nou niets beters te doen?


  Opeens weet je wat je wat je wilt worden…
  WORD LERAAR NEDERLANDS MAN!
 • [quote:06585de67a="Kees-?"]Ik vraag me af of dit niet gewoon een actie van je is om meer bezoekers op je website te krijgen! Als je al 3 site checks hebt geplaatst, en dit is het resultaat, dan vraag ik me toch af hoe je pagina er een aantal maanden geleden uit zag!

  Sorry dat ik misschien zo negatief ben, maar als ik naar je pagina kijk, moet er nog zoooooooo veel veranderd worden! wat d8 je bijv. aan dat menu link, maak desnoods in Paint Shop Pro of zo een Fade, zodat ie van grijs naar wit "uitfade" of om het een beetje mooier te maken, doe je bijvoorbeeld dat "menu" rechts ook met de zelfde achtergrond als het linker menu…

  Zorg daar eens voor, dan zal ik wel weer een reactie plaatsen.

  Als je daarop zit te w8en natuurlijk :D[/quote:06585de67a]

  Meer bezoekers interreseren me niet zo, bezoekers die daadwerkelijk wat aan mijn site hbben interreseren me pas!
 • [quote:2672c58b7c="Leonarduz"][quote:2672c58b7c="Wiep Corbier (zeurkous :lol: )"]Ook hier geldt weeeeeeeeeeeeeer: doe eens wat aan je Nederlands!!!!!![/quote:2672c58b7c]

  Kerel, heb jij nou niets beters te doen?


  Opeens weet je wat je wat je wilt worden…
  WORD LERAAR NEDERLANDS MAN![/quote:2672c58b7c]

  tja, als je niet tegen kritiek kunt moet je ook geen sitecheck vragen maar om ontopic te blijven vind ik dat Wiep gelijk heeft. Je moet toch een correct taalgebruik hebben op een site hoor. Als er allemaal spellingsfouten instaan komt het niet echt professioneel over.

  haal je site effe door een tekstverwerker of zo he.
 • het gaat mij in het begin (nu dus) meer om het uiterlijk en alles wat er om heen hangt, en trouwens het taal gebruik en spelling en dat soort shit is niet mijn verantwoordelijkheid (vind het ook niet geheel kloppen moet ik toe geven) dat is meer de taak van de andere twee "webblasters".
  mijn taak is het bouwen van de site, en ik ben gewoon door mijn inspiratie heen. ik vraag dan ook weer om wat originele ideeën.
 • [quote:38b65e40a6]en trouwens het taal gebruik en spelling en dat soort shit [/quote:38b65e40a6]

  Nou, je bent zelf in ieder geval wel geinteresseerd in wat je medewebmasters op je site zetten lees ik wel.

  [quote:38b65e40a6]Kerel, heb jij nou niets beters te doen? [/quote:38b65e40a6]

  Heerlijk, dit soort spontane reacties. Geeft meteen het niveau aan.

  Een tip: vraag gewoon niets, dan krijg je ook geen 'ongewenste' reacties. Zie regel 9 van het reglement - sticky.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.