Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

mijn eerste site

Anoniem
WillyF
9 antwoorden
 • Laat maar komen …..wat stoort , wat moet onmiddellijk verbeterd worden,…ik weet het het is maar een begin, maar zo is iedereen wel gestart zeker?
  http://users.pandora.be/mario.geuns/
 • Blauwe letters op een zwarte achtergrond, vind ik niet zo denderend, of je moet dat blauw nog lichter maken.

  Graag 'HOME' bovenin zetten. Dat is … gebruikelijker.

  Als je een hoofdonderdeel in het menu hebt gekozen, verschijnt een verder keuze menu, in het rechterframe. Je kunt alleen verder kiezen, door op dat plaatje van een pijl te klikken. Van de tekst graag ook een link maken… (mm… overal een flashfile dus, voor dat pijltje, zie ik net)

  Gebruik voor de tekst ook een sans-serif lettertype, een scheefloos lettertype dus…(die zonder uitsteeksel aan de letters zelf, Times New Roman = Serif, Verdana = sans-serif)

  Die begrippenlijst is wel lekker, alleen wat lang…
  Breek die lijst, zodat je ook weer in 1x boven in kunt komen, en probeer bovenin een letterlijst te maken, zodat bij het klikken op een letter, je bij de eerste term terecht komt , die met die letter begint… Dat gaat iets sneller dan scrollen.

  Maar voor een eerste site, is het lang niet gek.
 • tja de kleuren, maar daar is al wat over gezegd.
  jammer dat de pijltjes en de tekst niet mooi uitgelijnd staan, ik zou de tekst vanuit de punt van de pijl laten lopen en niet er zo half onder hangen
 • die kleuren zijn nu beter alleen zijn de kopjes in de teksten af en toe nog blauw. maak naadloze frames, misschien zijn stylesheets handig in een keer de kleur veranderen.

  Gebruik een scriptje zodat je frames niet apart geopend kunnen worden

  voor de rest: ziet er leuk uit
 • De nieuwsbrief: Ik weet niet of er al iets is verschenen, maar misschien een idee om een voorbeeld/verschenen exemplaar op de site te zetten.
 • neen, de nieuwsbrief heb ik maar heel recent op de site staan, ik heb nog geen nieuwsbrieven verstuurd, daar ik nog niemand heb die zich aangemeld heeft hiervoor. :cry: :cry:
  Het is inderdaad wel een goed voorstel om daar een voorbeeld van op de site te zetten….kzal het kortelings doen.
 • [quote:8c581c6569="WillyF"]Blauwe letters op een zwarte achtergrond, vind ik niet zo denderend, of je moet dat blauw nog lichter.. de tekst graag ook een link maken… (mm… overal een flashfile dus, voor dat pijltje, zie ik net)
  [/quote:8c581c6569]

  Bedankt voor het precies herhalen van wat ik al gezegd had :wink:
 • nog een tipje:
  Naar wat ik begrijp van mensen om me heen zijn die niet zo verrukt van erg bewegende teksten danwel dingen in websites.

  Is vaak overbodig en trekt teveel aandacht..
  Succes.
  ++

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.