Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

[Dreamweaver MX] Uitleg, sites, boek(en)?

Anoniem
patsneok
7 antwoorden
 • Hallo,

  Sinds kort ben ik in het bezit van Dreamweaver MX. Maar ik ben nog niet zo bekend met dit geavanceerde programma. Wie weet er een goede site of een goed boek waarin het programma goed wordt uitgelegd?
  Een google leverde mij niet zo gek veel op.
  De cursus heb ik al gevonden en was een aardige start. Maar ik wil graag meer, verder.
  Wie heeft er tips?
 • in een goede boekhandel vind je wel boeken over DW MX. blader ze even door, dan zie je wel welk boek jou het meeste aanspreekt.
  wil je echt er mee leren werken volg dan een cursus. er zijn genoeg creativiteits centra, opleidingsinstituten, computerclubs, verenigingen ed die DW in het pakket hebben opgenomen…

  succes ermme
 • Ik heb zelf basiscursus dreamweaver mx gekocht, stonden echter maar een paar dingen die ik echt handig vond, maar voor de beginnende ontwerper van websites is het wel goed.

  Als je echt een boek wil waar alles in staat zou ik de dreamweaver mx bible kopen of het complete boek (nederlandse versie van bible) als deze al uit is.
 • ik heb zelf ook een basiscursus gekocht maar je kunt net zo goed de tutorial gebruiken…meer vertellen ze in die boekjes toch niet echt.
 • [quote:e122fb9158="ThaCruts"]ik heb zelf ook een basiscursus gekocht maar je kunt net zo goed de tutorial gebruiken…meer vertellen ze in die boekjes toch niet echt.[/quote:e122fb9158]je hebt er 1 gekocht en oordeelt over allemaal, hoe doe je dat?
 • Een boek beoordeelt ze niet allemaal nee.

  Maar wilde wel toevoegen dat ik de ingebouwde handleiding vaak al ruim voldoende vindt. Duurt toch wel even voordat je zover bent gevorderd met het programma dat je een los boek nodig hebt.
 • maar niet iedereen kan kan engels lezen, maar dingen als html xml javascript die komen niet uit de handleiding…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.