Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

homepage vinden

Anoniem
Anne
8 antwoorden
 • ongeveer een maand geleden heb een homepage gemaakt met fotos over de stad lokeren,ik heb de site aangeboden bij een paar zoekmachines maar het probleem is dat ik mijn site op geen enkele van deze zoekmachines vind,heb ik iets iets verkeerd gedaan?
  lokeren mijn stad .http://users.skynet.be/am028133
  iemand enig idee?dank je
 • Patience is a virtue.
 • Nog maar ff een inkoppertje dan: er staat vrijwel geen tekst, geen metatags, etc, dus zo gek is het niet dat niemand wat vindt.
 • En het helpt vast ook wel als je hem op http://www.lokeren.com/ zet of zo.
 • Yep, zoeken gaat in principe alleen op tekst. Als je geen tekst op je site wil, kan je ook verborgen tekst gebruiken. Zet dan termen neer als: Lokeren oude kerken stadsgezicht ansichtkaarten o.i.d.
 • Ook werken de meeste zoekmachines op basis van rate, hoe vaker een site bezocht wordt (hoe populairder) hoe hoger hij komt in de zoekresultaten.
 • google zoekt vooral op titel (en nog meer zoekmachines), en als er bij jouw paginatitel boven staat ipv een duidelijke bescrijving van je site is het redelijk logisch dat er niks gevonden wordt.
 • [quote:18c6459696="termin8or"]google zoekt vooral op titel (en nog meer zoekmachines), en als er bij jouw paginatitel boven staat ipv een duidelijke bescrijving van je site is het redelijk logisch dat er niks gevonden wordt.[/quote:18c6459696]
  fout
  [quote:18c6459696]Op PromotionBase is een artikel te lezen over Google PageRank, het systeem waardoor Google zulke goede resultaten behaalt.

  In het kort komt het pagerank systeem hier op neer: sites waar de meeste andere sites naar linken (en dus waarschijnlijk relevante informatie bevatten) krijgen de hoogste rating en komen bovenaan de resultaten te staan. In het artikel wordt preciezer uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat, maar ook waar dit fout gaat. Bijvoorbeeld als je naar een bepaald boek zoekt, dan scoort Amazon al snel erg hoog, niet persé omdat Amazon zo’n goede site is met nuttige informatie, maar om dat veel sites naar Amazon linken. Meer van zulke effecten worden in dit artikel besproken. Tevens worden hiervoor oplossingen geboden.

  Het artikel is hier te lezen.[/quote:18c6459696]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.