Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Website kopieren, bewerken en uploaden

Anoniem
.:ToBee:.
8 antwoorden
 • Ik moet een website van het internet kopieren naar Macromedia Dreamweaver en vervolgens bewerken en daarna weer uploaden. Hoe kan ik dit het beste doen?
  Dreamweaver geeft niet echt een duidelijke oplossing
 • Jij geeft ook niet echt duidelijke uitleg…

  Als het een site van jezelf / opdrachtgever is, zou ik hem FTP'en, in een mapje zetten op c:/ en met dreamweaver openen, en dan hetzelfde mapje weer terug FTP'en naar de remote server.

  Zoiets?
 • Je bekijkt de html, knipt en plakt die in DW, maakt aanpassingen en slaat op. Dan kan je de site uploaden via FTP.
 • pagina opslaan als html, dan openen in DW
 • Als het kleine aanpassinkjes zijn: direct op de server zelf [pagina openen in UE oid, ff snel wat aanpassen, en op save rammen, direct op de server, en klaar].
 • Als je geen directe FTP toegang hebt tot de originele site kan je ook Teleport Pro gebruiken. Ik zou de URL niet weten maar daar helpt Google je wel. Je kan er in ieder geval complete sites met plaatjes en alles downloaden kant en klaar om offline doorheen te surfen (en dus ook om aan te passen). Het enige probleem is dat je server-side scripts niet kunt downloaden.

  - Bas
 • [quote:0a5495e798="Phrea"]Als het kleine aanpassinkjes zijn: direct op de server zelf [pagina openen in UE oid, ff snel wat aanpassen, en op save rammen, direct op de server, en klaar].[/quote:0a5495e798]
  Aaarrrggghh,.. u bent de zwakste schakel, tot ziens ;)

  Misschien is het mijn professionele ethiek die een beetje in de weg zit, maar direct aanpassingen doen op een productieserver???

  Als het gewoon een hobby site betreft: nevermind :)
 • [quote:2339472cac="Annie"]
  Aaarrrggghh,.. u bent de zwakste schakel, tot ziens ;)

  Misschien is het mijn professionele ethiek die een beetje in de weg zit, maar direct aanpassingen doen op een productieserver???

  Als het gewoon een hobby site betreft: nevermind :)[/quote:2339472cac]
  Heheh, ik doe het altijd en overal zo. Waarom in hemelsnaam niet, kleine aanpassinkjes zoals wat html of weet ik wat, direct op de server, lekker snel. De ene prof doet het anders dan de andere. :roll:
  De wat grotere aanpassingen [uiteraard] niet… Had het over kleine aanpassinkjes.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.