Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

site bouwen voor informatica

Anoniem
BasHamar
6 antwoorden
 • Ik heb een praktische opdracht voor informatica, waarbij ik één of ander programma mag gebruiken. ik koos voor html (als je iets anders adviseert, geef dan een gil)

  ik moet een programma maken waardoor een computer leek uit kan vinden wat voor pc nodig heeft.

  dit kan bijv via vragen in de html die met behulp van links werk.
  maar ik wil graag met checkbox werken, waaruit hij verschillende antwoorden kan kiezen. Bijvoorbeeld hij check 'ik game veel, ik wil dvd's afspelen en internet' en drukt op een GO knop en krijgt hieruit een antwoord met de benodigde onderdelen. het probleem is dat ik het niet weet hoe je dit in html doet og in java?? kan iemand hier me helpen of een tutorial link geven waardoor ik hier wat wijzen wordt?

  Al vast bedankt :roll:
 • Als je goed thuis bent in java, kun je het met servlets wel bouwen denk ik. Anders zou ik voor php of perl kiezen. Denk dat het programmeren niet het probleem is, meer de juiste vraagstelling, en gebruikersvriendelijkheid.
 • kijk eens op www.handleidinghtml.nl
 • Ik kan je uit ervaring vertellen dat - als je Java kent - PHP geen enkel probleem zal zijn om te programmeren. De opbouw is hetzelfde, alleen heten de functies anders… En in PHP kan je zelfs OO programmeren!

  - Bas
 • PHP != programmeren

  PHP == scripting
 • En als ik een php script nou ga compileren. Wat is het dan? Proscripten? Scripmeren?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.