Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Mijnkever.be vernieuwd

Anoniem
rombaft
4 antwoorden
 • Hallo

  Ik heb net mijn nieuwe site af, en had graag eens geweten wat jullie ervan vonden
  http://www.mijnkever.be
  Wat zijn de negatieve kanten aan m'n site, wat kan eraan verbeterd worden, laat het weten in het gastenboek, of op dit forum…
  Alvast bedankt, en tot op Mijnkever.be

  Groeten

  Pieterjan
 • De site vind ik erg goed en volledig. De lay-out vind ik erg mooi !!! Echter je gebruikt nu 3 verschillende lettertypes. Ik zou het maximaal bij 2 houden. Misschien het menu in hetzelfde lettertype als het font van je titel.

  Bij de home zie je advertenties van andere kevers door het scherm heen gaan. Als je er met je muis op komt kan je er niets mee. Het lijkt me logisch dat je er dan op kan klikken en iets meer info kan krijgen over die auto.

  Misschien is een extern style sheet gebruik wel wat handiger. Dan kan je ook de formulieren die je gebruikt in dezelfde style zetten. (op het forum gaat er nu ook een onderwerp over CSS misschien wel handig). Misschien kan je dan beter een link underline en een betere kleurverandering geven, aangezien de hover nu niet veel verschild.

  greetz oeroe
 • Ook ik heb vooral wat aan te merken op de lettertypes, gebruik een uniform lettertype, dat werkt fijner.
  Bovenstaande poster heeft nog een keer opgelet: die scrollende plaatjes, die zouden idd klikbaar moeten zijn, maar nog liever: NIET scrollend, dat is erg vervelend op een infosite.

  Daarnaast heb ik ff op dat forum geklikt, en de navigatiebar van mijn browser wordt daar weggemoffeld, dat is niet echt handig [understatement] voor een forum, een forum dient zo navigaarbaar als maar mogelijk te zijn, daar horen o.a. de back- en forwardbuttons bij.

  Verder redelijk prettige site, goed en eenvoudig van design en opzet waardoor de site redelijk overzichtelijk en intuitief is.

  Oh, nog 1 ding: die chat, dat is java, begin daar ajb niet aan, maak dan liever gebruik van een [stoute spam starts here :D ]gratis irc service [/stoute spam :D ].
 • opera6 niet heel erg maar toch storend. verder een mooie site. wat oeroe al zei stylesheets extern, font-tags eruit.

  alle html in kleine letters. type toevoegen bij javascript als attribuut. dus zo <script type="text/javascript"><!–script hier–></script>.

  misschien leuk om dit toe te voegen. je site is nml helemaal af, maar de kleine dingen maken hem compleet.

  grtzz..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.