Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

HTML & tabellen vraagje

Anoniem
dJeedJee
3 antwoorden
 • Hallo.. ik zit al bijna een dag te stoeien met het volgende… Ik heb een pagina gemaakt, met een soort rasterverdeling in HTML. Dit raster komt tot stand met tabellen, de cellen hebben allen afzonderlijk een kleurtje.. Zie http://www.vanmil.com/vraagje/vraagje.html .. Dit ziet er uit zoals ik zou willen, zodra je het scherm vergroot, gaat
  Vak00,
  Vak07,
  VakC,
  en het groene tekstvak automatisch resizen.. zodat het scherm gevuld blijft…. Nu zodra ik het groene tekstvak voorzie van veel meer tekst, dan krijg je dus dit: http://www.vanmil.com/vraagje/vraagje2.html
  Kortom alles wordt uit elkaar getrokken.. Nu zal het vast heeel eenvoudig zijn, maar ik zit er al veels te lang mee te knoeien.. Weet iemand de oplossing van dit HTML-puzzeltje :-? Dus zodat het groene tekst gevuld blijft met net zoveel text als gewenst, en de rasterverdeling er zo blijft uitzien, als op de eerste URL.

  Alvast bedankt!!
 • Als je bedoelt wat ik denk dat je bedoelt, dan is er geen oplossing. Dit is simpelweg de manier waarop tabellen werken. Overigens zijn tabellen nooit bedoeld om je pagina op te maken, kies hiervoor iets als layers (<div>…</div>;).

  - Bas
 • [quote:496c85a75e="BasHamar"]Overigens zijn tabellen nooit bedoeld om je pagina op te maken, kies hiervoor iets als layers (<div>…</div>;).

  - Bas[/quote:496c85a75e]was het weer laat bas? hiervoor gebruik ik meestal css ;)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.