Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

contact formulier script, alternativen voor ladot?

Anoniem
zjuulll
8 antwoorden
 • hoi,
  ik gebruikte heel lang http://scripts.ladot.com/ voor een contact formulier op mijn site. werkte geweldig, snel, goed en zonder reclame etc. maar nu werkt die service opeens niet meer. volgens mij is dit geen storing, want het is nu al een aantal dagen zo. erg vervelend. weet iemand een alternatief, waarbij de scripts dus op een andere serrver staan, en die gratis te gebruiken is, zonder reclame?

  jules
 • kijk hier eens rond..

  http://www.hotscripts.com/PHP/Scripts_and_Programs/Form_Processors/
  www.phpfreakz.nl
  en www.google.nl

  en als je heel slim bent :P www.php.net

  succes

  wouter
 • Z'n server ondersteunde geen php…..

  google

  -termin8or
 • mm sorry :oops:

  ik had eerst een scriptje van xs4all werkte ook perfect en ook zonder reclame…
  zal het ff opzoeken..

  wouter
 • http://www.xs4all.nl/helpdesk/scripts/mailaform.html
 • http://www.xs4all.nl/helpdesk/scripts/mailaform.html

  succes

  wouter

  sorry voorr dubbele post maar forum deed er een beetje lang over :wink:
 • jep, dat is wat ik nodig heb.
  als ik dit forum toch niet had…
  bedankt
  jules
 • puur voor de info nu dan maar, je hebt inmiddels al een andere scriptleverancier gevonden…
  WIj hadden op onze site ook het formmail script van Ladot. Kregen vragen van mensen waarom ze niet meer konden inschrijven, blijkt dat het script niet werkt. Ik Ladot support gemailed via hun eigen form. Moet je vooral doen. Voordat je je klacht bij hun binnen hebt **moet** je je wachtwoorden voor de ftp-site én je e-mail account meegeven. Dat is op zich al erg klantonvriendelijk. Maar wat nog erger is is het mailtje retour…INderdaad de scripts werken niet meer. Is een veiligheidsoverweging. Gebruik maar dit script van ActiveISP. Wat er niet bij staat vermeld is dat je dan je hele form op de schop kunt gooien. Als je niet zo vaak bezig bent met forms of HTML (bijvoorbeeld met frontpage gebruikers of zo) is dat nog even een klus. Maar wat mij erg steekt is dat op het mailtje van ladot gewoon mijn volledige gegevens, dus **ook** mijn wachtwoorden en inlognaam voor mail en ftp staan! Niks veiligheid! Ladot sodemietert (excuse le mot) je info gewoon op straat! Als dat dus in een algemene postbus bij ons terecht had gekomen kan iedere leerling met een beetje wijs broertje op de middelbare school direct lekker de site van school overhoop mikken.
  Dikke onvoldoende dus voor Ladot. En dan te bedenken dat zij de scripts blokkeren voor hún veiligheid. Ik denk dat ik al weet hoe dat zo komt…

  Thor2002.
  Zo, ben ik er lekker van af.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.