Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Een formulier maken op de site.

Anoniem
teacher
3 antwoorden
 • Aangezien ik een beginner ben en dus een "makkelijk" programma wilde nemen. Heb ik Frontpage gepakt.

  Hier wil ik enkele formulieren op plaatsen. Wanneer ik hem geupload heb, en als test zelf invul krijg ik bij het versturen een foutmelding.

  [i:79eb03fd2f]Pagina met runtime-onderdelen van FrontPage
  U hebt een formulier verzonden of een koppeling gevolgd naar een pagina die alleen kan functioneren als een webserver en de FrontPage-serverextensies zijn geïnstalleerd.

  Dit formulier of dit andere FrontPage-onderdeel werkt correct als u dit web naar een webserver publiceert waarop FrontPage-extensies zijn geïnstalleerd.

  Klik op de pijl <Vorige> om terug te keren naar de vorige pagina.[/i:79eb03fd2f]

  wie weet hoe ik dit kan oplossen. Ik ben nu genoodzaakt een txt bestand te laten downloaden.

  Alvast bedankt
 • [quote:b23dc34dd5]Aangezien ik een beginner ben en dus een "makkelijk" programma wilde nemen. Heb ik Frontpage gepakt.[/quote:b23dc34dd5]Iedereen is ooit beginner.., maar wil je er echt mee doorgaan, leer dan even html, duurt niet langer dan een paar dagen (hoogstens).

  Je moet dus een host zoeken die wel frontpage extensies ondersteunt. Het zou ook kunnen werken als je host server-sided scripting ondersteunt. Ik zou zeggen, vraag dit is.

  -termin8or
 • [quote:7efdb006b7]Het zou ook kunnen werken als je host server-sided scripting ondersteunt. Ik zou zeggen, vraag dit is.

  [/quote:7efdb006b7]

  Ik zag dat je je site host bij wanadoo, ik denk niet dat zij php en dergelijke ondersteunen. Maar misschien hebben ze wel een standaard mailform wat je kan gebruiken. Dit is bij @home iig wel zo.

  Gert-Jan

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.