Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Meta tag?? wil mn site zien in een zoekmachine

Anoniem
None
9 antwoorden
 • mijn site is te vinden op http://www.ndsquadron.tk en is gehost op http://www.web1000.com. NU wil ik dat als ik "nds" in google intyp dat mn site daar op te zoeken is . Ik heb van alles geprobeert en aan lopen te klooien maar het lukt me niet. ik heb een andere .tk site ook in google gezien. daar ligt het dus niet aan.

  Kunnen jullie mij de goede tags geven en de omschrijvingen erbij? wat ik waar neer kan zetten. de meta tags van nu zijn volgens mij niet goed of ik heb wat vergeten.

  alvast bedankt,

  Theloosen
 • www.metatags.nl

  en meld jezelf aan bij google, zet jezelf in de dmoz.
  Meld jezelf aan bij ilse en zet jezelf in startpagina.

  Zorg ook dat er andere sites naar je linken.


  enneh; gebruik de search van dit forum eens..

  t.
 • mijn metatags:
  [code:1:6a2baaa2f7]
  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=ISO-8859-1" />
  <meta http-equiv="content-style-type" content="text/css" />

  <meta name="author" content="Jules Wijers" />
  <meta name="copyright" content="(c) copyright 2001-2003 Jules Wijers" />
  <meta name="country" content="The Netherlands" />
  <meta name="language" content="nl" />
  <meta name="revisit-after" content="10 days" />
  <meta name="robots" content="index,follow" />
  <meta name="abstract" content="informatie over allerlei verschillende onderwerpen" />
  <meta name="description" content="welkom op mijn site. Hier geef ik informatie over verschillende dingen, plaats ik links enz." />
  <meta name="keywords" content="welkom, jules, wijers, enz." />
  [/code:1:6a2baaa2f7]
  (ook te vinden met google, of wat dan ook, beetje simpele vraag.)
  (tip: gebruik NIET je .tk domein om aan te melden. daar zit de fout, want als je naar de bron van blabla.tk kijkt, zie je een frameset, zonder doctype, metatags, noframes gedeelte enzovoorts. dus, gebruik die niet!
  site: http://www.aanmelden-zoekmachines.info/
 • Er zijn nog veel meer interessante metatags. Twee die specifiek [b:03a80e7790]tegen[/b:03a80e7790] MSIE gericht zijn:[code:1:03a80e7790]<meta http-equiv="imagetoolbar" content="false" />
  <meta name="MSSmartTagsPreventParsing" content="true" />
  [/code:1:03a80e7790]De eerste voorkomt in IE6 dat bij een hover van een plaatje er geen werkbalk komt met oa opties voor opslaan en bewerken. De tweede voorkomt een andere optie in IE6 waarmee websites door Microsoft aan elkaar worden gekoppeld. Er is een flinke discussie over, zoek even op Google daarvoor. Over het nut en de gewenstheid laat ik me verder niet uit.

  Ook is het mogelijk om verbanden binnen je website aan te geven, waardoor het zoekmachines betere resultaten kunnen teruggeven. De syntax is als volgt:[code:1:03a80e7790]<link rel="help" href="http://www.mijnsite.nl/info/" title="Site info." />[/code:1:03a80e7790]Ipv "rel" heb je ook "rev", ook hiervoor verwijs ik je door naar Google. Maar er is enorm veel mogelijk om hoger in de resultaten te komen.

  - Bas
 • Google negeert meta tags…
 • [quote:ce3fd61402="gerben"]Google negeert meta tags…[/quote:ce3fd61402]
  Volgens mij ook.
  Google haalt zijn dingetjes volgens mij rechtstreeks uit de page, en vooral van dmoz Een open directory waar meer zoekmachines hun data vandaan halen.
  Het kan echter wel een week of zeven duren voordat je te vinden bent.
  Eerst moet je site een weken durende procedure door dmoz volgen, en daarna nog eens door de zoekmachine.
  [edit]
  Ik zag dat teacher dmoz ook al aanhaalde :)
  [/edit]
 • tips voor zoekmachine;

  ik ben er geen pro in maar weet hetvolgende

  de meeste en de bekendste (zoals google) werken niet meer met metatags,
  je moet trefwoorden zetten in je tekst op de site zelf.
  En voor je listing in bv google word vooral gekeken naar hoeveel je site ergens gelinkt staat, als je site op bv 100 andere sites gelinkt staat denkt google dat je heel belangerijk bent, maar dit moet dan wel op sites staan die over hetzelfde handelen of jouw site.
  dus bv als jouw site gelinkt staat op 50 sites over het boerenleven zal je geen goede rangschikking hebben.
 • Even de uitleg van google zelf:[quote:a2ad5bac21="Google"]PageRank Uitgelegd
  PaginaBeoordeling hangt af van de unieke democratische natuur van het web door gebruik van zijn vaste link structuur als een indicator van een individuele pagina belangrijkheid. Bijvoorbeeld, Google interpeteert een link van page A naar page B als een stem, van page A, voor page B. Maar, Google kijkt naar meer dan alleen het aantal stemmen, of het aantal links dat een pagina krijgt; het analyseert ook de pagina die een stem uitbrengt. Stemmen van pagina's die zelf "belangrijk" zijn wegen zwaarder, en helpen om andere pagina's "belangrijk" te maken.

  Belangrijke, hoge-kwaliteit sites ontvangen een hogere PageRank, welke Google zich elke keer dat er een zoekopdracht uitgevoerd wordt, herinnert. Natuurlijk betekenen belangrijke sites niets voor u als ze niets te maken hebben met uw zoekopdracht. Daarom combineert Google PageRank met hoogwaardige tekst-herkennings technieken om pagina's te vinden die én belangrijk én relevant zijn voor uw zoekopdracht. Google doorzoekt de hele site op aantal keren dat uw zoekterm(en) voorkomen en bekijkt alle aspecten van de inhoud van een pagina (en de inhoud van pagina's die naar die pagina linken) om te bepalen of het een goed resultaat is voor uw zoekopdracht. [/quote:a2ad5bac21]Overigens las ik op verscheidene weblogs (engels) dat yahoo een stuk beter was dan eerst en misschien wel beter dan google. Feit is wel dat je daar niet in het Nederlands kunt zoeken.

  -termin8or
 • [quote:44d1b704c6="Gooly"][quote:44d1b704c6="gerben"]Google negeert meta tags…[/quote:44d1b704c6]
  Volgens mij ook.[/quote:44d1b704c6]Volgens mij niet.

  De [i:44d1b704c6]<link rel="bla" … >[/i:44d1b704c6] wordt wel degelijk gebruikt bij het zoeken naar "gerelateerde sites".

  - Bas

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.