Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

labels toevoegen aan flash mx (staat niet eens in help)

Anoniem
sdk
13 antwoorden
 • Ik ben een tutorial aan het doen over sounds die controlled worden door javascript. Nu zeggen ze Add a label called "stop" to frame 5 of the labels layer.

  Maar ja ik heb hier dus nog nooit van gehoord en in de help is er ook geen hoofdstuk over labels. Het zit ook niet onder insert. Hoe voegik zo'n label toe?
 • tja ook hier weer: meteen voor een klein probleem een nieuw topic en opnieuw geen moeite gedaan om de oplossing te zoeken. Ik had 10 seconden nodig voor de oplossing van je probleem en het staat in de help van Flash :roll:

  druk op F1
  druk op Index
  druk op de L van label(lukt het nog tot nu toe of ga ik te snel?)
  klik op labels en voila: 'Creating frame labels and comments'


  obi :-?
 • Ik had bij search gezocht. En daar kan ik het neit bij vinden… Tis een kwestie van geluk hebben met dat zoeken. Was inderdaad grappig stond bij de L en dan als eerste. Maar wat is de kans daarop bij de meeste indexen (bijvoorbeeld die van actionscript is er een lijst van 300 begrippen). Vandaar dat serach meestal beter werkt. Toch slecht dat hij als je zoekt op labels of how to add labels het niet kan vinden.
 • Kijk als je het dan niet in flash zelf kunt vinden (had je enkelvoud ook geprobeerd?) dan ga je niet gelijk lopen piepen hier, maar zoek je eerst met de (gerespecteerde) zoekmachine: google (of een andere), daarnaast is dit misschien ook wel op macromedia te vinden.

  De methode die je nu volgt is niet echt handig: Je kijkt in flash en anders post je het maar hier. Er zijn dus meer bronnen op het internet dan alleen dit forum. Dit forum is er meer voor reeds bestaande problemen of af en toe een discussie oid. Niet van: "Hoe werkt deze functie, want m'n zoekactie in de handleiding haalt niks uit."

  -termin8or
 • Tsja dat vind jij , ik vind het handiger een form als kennisuitwisseling te gebruiken. Zoals ik bijvoorbeeld op harware de vraag heb gesteld tussen verschil firewire en usb. Dan krijg ik daar geen antwoord als www.google.nl maar keurig, ik denk dat je beter of ik was toevallig pas heirvoor aan het zoeken en heb deze link nog met benchmarks.

  (en zo werkt het dus ook op mijn eigen phpbb forum,zolang mensen maar niet offtopic gaan vind ik het best. En dat doen we nu dus stop ik de discusse :wink: )

  Ik ben er uren naar aan het zoeken en voor ervaren mensen is het een kwestie van 6 seconde typen ("druk L geef naam" voldeed)
 • UPDATE: Ik vind het niet alleen, het zijn de regels op dit forum (f=12).

  Ik wil nou niet flauw gaan doen, maar m'n eerste zoekactie leverde gelijk een perfecte hit op. [list:fdc01d3231][*:fdc01d3231]Zoekactie[*:fdc01d3231] Gevonden pagina[/list:u:fdc01d3231]En klaar

  -termin8or
 • [quote:840b4d8988="termin8or"]UPDATE: Ik vind het niet alleen, het zijn de regels op dit forum (f=12).

  Ik wil nou niet flauw gaan doen, maar m'n eerste zoekactie leverde gelijk een perfecte hit op. [list:840b4d8988][*:840b4d8988]Zoekactie[*:840b4d8988] Gevonden pagina[/list:u:840b4d8988]En klaar

  -termin8or[/quote:840b4d8988]

  Heb je wel naar de topic gekeken, het gaat om meer dan alleen een benchmark. Ervaringen zijn erg belangrijk. Idee van iemand: USB 2.0 is kans gorer dat vrienden die hebben vind je niet op die site van jou.
 • het leukste: de tabel daar gaat over firewire in verglijking USBm das dus usb 1
 • Ontopic terug :evil: . Als ik ergens niet tegen kan is het offtopic. Ik delete die posts altijd :P
 • Let even op wil je. Ik ging niet [i:960f7597cd]alleen[/i:960f7597cd] offtopic, ik gaf ook nog wat info zie UPDATE hierboven.

  En dit topic was toch min of meer al afgerond :roll: dwz de vraag (?) was beantwoord.

  -termin8or

  Hij edit z'n post omdat hij het niet nodig vind steeds te replyen. Daarnaast ben ik geen "gast", maar gewoon een "forummer".
 • [quote:dd5e1c016d]ik ga ook nog wat info zie UPDATE.[/quote:dd5e1c016d]

  en nu in het nederlands :-? :P
 • ik wil niet lullig doen ofzo :P , maar er staat toch echt [b:89dd899167]gaf[/b:89dd899167]…
 • *kuch*!

  *teacher fronst even…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.