Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

flash mx: movie uit meerdere delen (loader?)

Anoniem
None
9 antwoorden
 • Ik wil met mijn site net zoiets uithalen als bijvoorbeeld de site van command and conqor generals. Hierbij kan je op het menu klikken en vervolgens krijg je in de movie een loading balk. Ik heb op dit moment alleen een loading balk aan het begin van mijn movie.

  Hoe spreid ik dit over de verschillende menu items?

  Is het hiermee mogelijk achtergrond muziek pas te laden als hierop wordt geklikt?
 • http://www.eagames.com/official/cc_generals/launch.jsp

  dit is em. Kan iemand doorzien met welke technieken deze site is gemaakt (plaatjes laden los van elkaar/loading bar voor elk item)
 • Als je alle onderdelen die een loading-balkje nodig hebben in een aparte movie zet dan kan je deze bij aanklikken van een menu-item inladen cq. aan je hoofdmovie toevoegen (hoe dat precies in z'n werk gaat kan je in de help wel nalezen, ik ben niet zo bekend in flash). Zo wordt elk deel pas geladen wanneer de gebruiker op een knop klikt en kan je bij elke movie je loading-balkje toevoegen.
 • Als je flash MX hebt, dan kun je gewoon losse movie's maken,
  en dan zet je in elke movie een pre-loader..

  Klaar !

  Groeten Gerwin…
 • Ja ik heb flash mx. Maar hoe verwijs ik naar de andere movie. Ik kan wel import movie doen en dan wordt dat ding in me library gezet maar dan moet je in het begin gewoon een flash movie ter groote van beide bestanden downloaden.

  En hoe verwijs je naar zon movie?
 • [quote:3ca530292e="sdk"]En hoe verwijs je naar zon movie?[/quote:3ca530292e]
  Zonder noemenswaardige flash ervaring had ik een antwoord binnen 2 minuten. Ik vraag me dus echt af welke moeite jij doet om aan het antwoord te komen?
 • je hebt geen idee hoeveel moeite ik doe. Ik ben zon beetje alleen aan men site bezoch sinds iedereen op vakantie is. Ik begin helemaal opneiuw en ben daardoor met meerdere dignen tegelijk bezich. Ik wordt alleen altijd gek van die geavanceerde help van flash want er zitten vaak nog fouten in ook.
 • Er zijn natuurlijk meerdere manieren om aan je informatie te komen naast de help van flash. Bijvoorbeeld google, rechtstreeks bij macromedia of bij 1 van de vele flash tutorial sites.

  Ik zeg overigens ook nergens dat je helemaal niets doet. Je hebt het ongetwijfeld heel erg druk met de site, alleen was dit imho niet zo heel erg moeilijk om te vinden.
 • http://www.djdjnet.com/dcc/betasite.html

  voor de fans :P.

  Moet alleen nog ff de rest ook hoger slepen (de top).

  Dat event loading lukt nog voor geen meter maar daar kijk ik nog wel naar.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.