Vraag & Antwoord

Webdesign (HTML, CSS, Flash)

Cursus webdesign (jawel!)

Anoniem
gerben
6 antwoorden
 • Ik ben op zoek naar een cursus webdesign.
  Heb al rondgekeken bij buurthuis ed, maar dat is in de buurt hier (tussen Hoorn en Amsterdam) vaak van het niveau dat de eerste twee lessen uitgelegd wordt hoe de pc aan moet en de muis werkt. Ook de LOI biedt iets aan maar de beschrijving daarvan eindigt met de opmerking dat u na 14 lessen uw eigen website heeft.

  Degene voor wie ik het zoek kan een leuke site in html maken enzo, maar het zou leuk zijn kennis te maken met andere webtalen en af en toe goede tips te krijgen enzo. (op het forum zijn de tips natuurlijk ook goed, maar rechtstreeks contact is soms ook prettig.)
  Daarom is het kopen van een dikke stapel boeken ook niet helemaal de bedoeling.

  Wie heeft er tips voor een leuke opleiding?
 • misschien kan je eens bij google zoeken naar multi media opleidingen?
 • Er zijn waanzinnig veel sites die je vaak ook goed op weg helpen. Maar ik heb misschien een tipje voor je. Je kunt in google op pdf-files zoeken op "dreamweaver". Je vind dan online boeken met o.a. handleidingen. Vaak zijn ze wel in het engels, maar het is nog altijd goedkoper dan kopen!

  Groetjes Lientje :D :lol: :D
 • Ik heb die cursus van de LOI wel gedaan, en daar heb ik geen spijt van.
  Je leert HTML. Een WYSIWYG editor wil je nooit meer daarna!
  Je kunt inderdaad na 14 lessen een leuke website maken, java script inpassen e.d.
  Kortom: ik kan het je aanraden!
 • Mijn vraag aan jou is hoever ben je ?? wat beheers je.. html, asp, php… html is het beste om via een cursus op internet te leren. Veel naar voorbeelden kijken en die bijvoorbeeld na te maken. Lycos Webmonkey is een hele goede. En de webcurus van w3c ook.. Ik heb echter het idee dat het designen van een website niet echt te leren valt in een boek of een cursus. Natuurlijk krijg je tips en ideeen van profs. Maar je zal het pas kunnen na veel proberen en het zelf werkelijk ook doen.

  Ja een cursus volgen, is hetzeflde als school volgen en daar heb ik niet echt goede ervaringen mee :roll: :wink: … ik werk het liefst gewoon zonder verplichtingen en je verspeelt er ook geen geld aan boeken die je nooit meer leest.
 • W3C != w3schools (ook niet gerelateerd aan elkaar)

  Anne

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.