Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

scherm voor tabel

3 antwoorden
  • Mensen, ik ben begonnen met een layout voor een website, nu heb ik een ontwerp gemaakt waarbij het scherm voor het menu moet verschijnen. [b:5d7c978dad]voorbeeldje:[/b:5d7c978dad] [img:5d7c978dad]http://junk.xanuex.nl/menu_zonder_scherm.gif[/img:5d7c978dad] [img:5d7c978dad]http://junk.xanuex.nl/menu_met_scherm.gif[/img:5d7c978dad] op het moment dat er dus geklikt word moet er een scherm naar voren komen met een pagina (html/php) met daarin de informatie over het desbetreffende onderwerp. Nu is de vraag, hoe kan ik dit het beste voor elkaar krijgen? Er mag geen flash gebruikt worden dus dat is helaas geen optie. Stukkie eigen inbreng: Is het mogelijk om dit met met boxes te doen? Ik wilde het menu in een tabel zetten. alvast bedankt -marcel
  • Er zal toch vast wel iemand zijn die een goed idee heeft hiervoor :-? misschien dat iemand me iig kan vertellen hoe ik boxes gecentreerd over elkaar plaats waarbij de onderste box dus smaller is als de bovenste. [b:c3be807cd2]*move 2 webdesign*[/b:c3be807cd2] - toch meer CSS verhaal i.p.v. scripten denk ik (sorry)
  • http://annevankesteren.nl/test/templates/ voor het centreren. voor dat andere gewoon een beetje testen met CSS positioning en z-index e.d. display wil ook wel is helpen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.