Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

phpbb forum probleem

Dilbert
10 antwoorden
  • Hallo,

    Op mijn forum, sitekeuring.nl/forum, krijg ik de volgende foutmelding:

    [b:e1b0061c4a]phpBB : Critical Error

    Could not open 1270 template config file

    DEBUG MODE

    Line : 326
    File : /home/httpd/vhosts/sitekeuring.nl/httpdocs/forum/includes/functions.php [/b:e1b0061c4a]

    Ik heb dus blijkbaar een template gekozen waar hij niks mee kan.
    Is er een mogelijkheid om dit weer te herstellen? Ik kan nu ook niet bij het admin paneel namelijk.
  • heeft niemand een idee? :(
  • ja, kun je je databases editten?

    zeer waarschijnlijk heb jij twee templates. deze hebben een ID. in je database staat ID 2 aangevinkt als standaard template.

    ID2 moet je wissen en zorgen dat ID 1 actief is. ( in één van je config tabellen, weet zou gauw niet welke)

    d.
  • Er staat maar een config.php file op maar daar staat niets tussen.
  • [quote:86a7ecd3a8="Kingforaday"]Er staat maar een config.php file op maar daar staat niets tussen.[/quote:86a7ecd3a8]config.php != database
  • [quote:fea240e2db="Bill Gates"][quote:fea240e2db="Kingforaday"]Er staat maar een config.php file op maar daar staat niets tussen.[/quote:fea240e2db]config.php != database[/quote:fea240e2db]

    Ik geloof je direct maar ik snap je niet helemaal.
  • Vrij vertaald staat er: "lees je wel wat Dilbert zegt?"
  • Volgens mij snap ik m: ik moet config.php aanpassen via m'n browser
    probleem is alleen dat al ik het volgende intyp, ………/forum/config.php, er niks gebeurt. CHMOD staat op 777 dus daar ligt het niet aan.
  • Config.php openen en aanpassen in kladblok, of wordpad, of andere (favoriete) editor…
  • Het is opgelost :lol:

    Het was heel simpel: php bestand gedownload op phpbb.com met de naam auto_fix. Op de server gezet en vervolgens met IE deze file bekijken en klaar!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.