Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

[PHP] Controle form

3 antwoorden
  • Hoi allemaal, 'k Gebruik het volgende mailformscript: [url=http://www.webligo.com/products_dynaform.php]Dynaform[/url]. Nu is het zo dat je bepaalde velden in je form kunt verplichten. Als je die velden dan niet invult en je op 'submit' klikt, dan krijg je een pagina in beeld waarop staat dat je bepaalde velden niet hebt ingevuld. D.m.v. het gaan naar de vorige pagina kun je die velden dan alsnog invullen. Ik zou graag zien dat die velden dan dikgedrukt worden of op de één of andere manier opvallen. Hoe kan ik dit realiseren? Alvast bedankt!
  • die variabelen die niet ingevuld zijn worden dus meegestuurd naar de controle pagina. Wat jij dus moet doen is ze vanaf de controlepagina weer mee terug sturen naar de form pagina, en aan de hand daarvan (dmv een id aan je form / tekstveld bijv) de opmaak wijzigen.
  • Bedankt voor je reactie.[quote:a1d7899998="teacher"]ze vanaf de controlepagina weer mee terug sturen naar de form pagina[/quote:a1d7899998] Dat begrijp ik, maar hoe zou ik dat kunnen doen? :roll: Ik hoef geen kant en klaar script, maar alleen een voorzetje en dan wel zo één dat ik hem zelf kan inkoppen. :wink: Alvast onwijs bedankt!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.