Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

PHPBB2 installatie.php gaat niet verder

3 antwoorden
  • Ik heb PHPBB2 geinstalleerd, allereerst op een laptop met XP, dat werkte verdraaid goed. Wat zitten proberen etc Daarna de stap genomen om PHP5, MySQL te installeren op mijn server met W3K en IIS. Installatie is goed verlopen, ik kan met PHPMyAdmin SQl beheren. PHP pagina's zijn ook te zien. Echter als ik install.php uitvoer van PHPBB2 dan wordt de pagina geladen en kan ik hem invullen. Bij het versturen van de pagina komt dezelfde install pagina weer terug. Wat ik ook doe en invul ... de pagina kot weer terug zoals in het begin. Er wordt dus geen tabel aangemaakt etc. Geen (fout)melding, helemaal niets. Iemand een idee???? P.S. Ik heb dus wel een draaiend forum op mijn laptop, die zou ik eventueel kunnen overzetten, maar hoe?
  • Al opgelost, installatie werkt niet, maar een SQL dump maken en weer inlezen wel. Helaas werkt OWA nu niet meer, maar daar ga ik in een ander topicv wel op verder ...
  • Met een beetje googelen kwam je er zo achter dat phpBB niet werkt met PHP5. Dus moet je de aangepaste versie voor PHP5 downloaden. Dus ff googelen naar phpbb-php5 ;)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.