Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

opzoek naar een WYSIWYG voor op me site

7 antwoorden
  • halle mensen ik ben opzoek naar een WYSIWYG editor voor op me site die ik makkelijk in een tekst vak kan invoegen. ik heb al heleboel lopen zoeken in google maar kon niks vinden wat aan me eisen voldeed hij hoeft niet extreem uitgebreid te zijn maar er moeten een paar functie wel echt inzitten en dat zijn: ongedaan maak knop, standaart opmaak knoppen en een upload knop om plaatjes mee te uploaden het liefste ook nog dat als ik een plaatje van 1 mb upload dat die hem automaties comprimeert iemand een idee waar ik zoon WYSIWYG balk kan vinden??
  • http://www.dynarch.com/projects/htmlarea/
  • http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1025474
  • die htmlarea ziet er goed uit alleen er zit geen functie bij om plaatjes mee te uploaden?? is daar nog een plugin voor of iets?? of een ander idee iemand??
  • gewoon hier even kijken: http://www.htmlarea.com/ daar zit vast wel iets bij wat je kan gebruiken.. t.
  • [quote:532d079580="cyberdoom-nl"]die htmlarea ziet er goed uit alleen er zit geen functie bij om plaatjes mee te uploaden?? is daar nog een plugin voor of iets?? of een ander idee iemand??[/quote:532d079580] Er zit een 'imagemanager' plugin bij (in PHP).
  • [quote:e2ae100a5c="cyberdoom-nl"]hallo ik heb vandaag de htmlarea toolbar geinstaleerd en de imagemanager plugin en allebij werken ze goed alleen als ik op de knop van het plaatje klik in me balk van htmlarea dan krijg ik nog de oude pagina om plaatjes op te slaan wie kan me helpen om de goeie pagina te krijgen ik denk zelf dat het aan onderstaande stukje licht ik het het op een heleboel plekken geplakt maar schijnbaar niet de goeie plek wie kan me helpen?? To activate the plug-in, add a new line in the javascript before HTMLArea is initialized. For example <script type="text/javascript"> //load the ImageManage + Editor plug-in HTMLArea.loadPlugin("ImageManager"); var editor = new HTMLArea("editor"); //the rest of your HTMLArea initialisation. </script>[/quote:e2ae100a5c]

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.