Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

[PHP] Pagina moet openen ipv downloaden

5 antwoorden
  • Als ik een Php pagina op mijn server wil openen via mijn browser gaat hij het downloaden inplaats van openen. Kan iemand mij helpen aan een oplossing hiervoor, zodat 'ie voortaan de pagina opent ipv download? :D Thanks!
  • Ik vermoed dat je hosting geen php ondersteunt. Informeer eens bij de helpdesk. Indien je hoster geen php ondersteunt, dan zal je op zoek moeten naar een andere hosting partij.
  • Of je zet zelf een webserver op. Ik heb het met behulp van [url=http://www.phphulp.nl/php/print/8/278/0/tutorial/]dit[/url] gedaan. Is even stevig puzzelen soms, maar als het eenmaal werkt mag het resultaat er zijn.
  • [quote:4604475daf="Svenski"]Als ik een Php pagina op mijn server wil openen via mijn browser gaat hij het downloaden inplaats van openen. Kan iemand mij helpen aan een oplossing hiervoor, zodat 'ie voortaan de pagina opent ipv download? :D Thanks![/quote:4604475daf] Let ook op dat je dit nooit op een publieke website laat gebeuren; als je standaard scripts gebruikt hoeft iemand maar het configuratiebestand op te vragen om achter de databasegegevens te komen. Hij zal de source immers netjes opgestuurd krijgen van je webserver.
  • [quote:650dd955bc="Martijn Hogendorf"]Of je zet zelf een webserver op. Ik heb het met behulp van [url=http://www.phphulp.nl/php/print/8/278/0/tutorial/]dit[/url] gedaan. Is even stevig puzzelen soms, maar als het eenmaal werkt mag het resultaat er zijn.[/quote:650dd955bc] Je hebt ook alles in 1 paketten, dus MySQL, PHP en Apache in 1... wamp (www.wampserver.com) is zo'n pakket

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.