Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

ajax-script geeft ns_error_not_available

Anoniem
_arno_
1 antwoord
 • Ik heb een ajax-code waar ik niet uitkom. Het rare is dat ik hetzelfde script (andere naam op de plaats van de 'tell') op dezelfde pagina gebruik en dat dit wel foutloos werkt.
  Het gaat om dit stukje script:
  [code:1:0e8d494d74]tell_xmlHttp = GetXmlHttpObject( tell_resultaten );
  tell_xmlHttp.open("GET", url_teller , true);
  tell_xmlHttp.send( null );

  function tell_resultaten()
  {
  if (tell_xmlHttp.readyState == 4 || tell_xmlHttp.readyState == "complete")
  {
  if ( tell_xmlHttp.status == 200 )
  {
  var aantall = tell_xmlHttp.responseText;
  …[/code:1:0e8d494d74]

  Deze code levert de volgende melding op:
  [quote:0e8d494d74]Exception… "Component returned failure code: 0x8004111 (NS_ERROR_NOT_AVAILABLE) [nsIXMLHttpRequest.status]" nsresult: "0x80040111 (NS_ERROR_NOT_AVAILABLE)" location: "JS frame :: http://url :: tell_resultaten :: line 101" data: no][/quote:0e8d494d74]

  Ik heb met google gezocht naar oplossing, maar geen van de tips werken tot nu toe. Ik weet ook niet wat de melding precies inhoudt, maar alle verwijzingen kloppen. En er wordt een getal vanuit php teruggestuurd, dus dat gedeelte werkt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.