Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

Hoe datum aanpassen in PHP auction ?

7 antwoorden
  • Ik heb gisteren de PHP auction geinstalleerd op mijn site. Nu zit er een fout in de datum die hij aangeeft bij een auction. Zie : www.triplestripes.nl/western Waar moet ik zijn om deze fout te herstellen ? Wel weet ik dat ik moet zijn in public_html / western ... maar dan ? Het gekke is dat hij in de e-mail die je krijgt als je een veiling plaatst dan wel de correcte datum aangeeft ??? De auction die ik geinstalleerd heb is een oude versie en kan dus niet meer naar de bron om te vragen wat er aan de hand is. Groetjes Conny :wink:
  • kun je iets vinden van een .cfg file, config.inc.php, oid. En daarin zoeken naar bijvoorbeeld $date_format of zo.
  • [quote:9a2c75c4c5="gerben"]kun je iets vinden van een .cfg file, config.inc.php, oid. En daarin zoeken naar bijvoorbeeld $date_format of zo.[/quote:9a2c75c4c5] Ik ben overal al wezen zoeken waardoor ik niet meer weet waar het staat. Waar moet ik zoeken ? /western..... _vti_cnf admin counter cron docs images includes languages sql templates uploaded
  • Ik zou als eerste in de dir admin gaan kijken. Heeft het script zelf trouwens geen config- of adminscherm?
  • [quote:cbbb472437="gerben"]Ik zou als eerste in de dir admin gaan kijken. Heeft het script zelf trouwens geen config- of adminscherm?[/quote:cbbb472437] Ja zeker wel maar daar kun je de datum niet herstellen. Wat je ziet is dit : 5-/-0/2007 maar dat moet zijn 05/18/2007 Zou het misschien aan de slash liggen dat dat misschien een [b:cbbb472437]-[/b:cbbb472437] moet zijn ?
  • Werkt ook niet dan zegt hij : Please enter dates as mm/dd/yyyy.
  • Geen idee. Zet het even ergens downloadbaar online. Als ik even tijd kan vinden, kijk ik er even naar. Het kan natuurlijk ook gewoon een flutscript zijn, he. Volgens mij zijn er vast tientallen alternatieven te vinden op hotscripts.com.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.