Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

Formulier in Iframe, bedanktpagina naar top (boven)

None
4 antwoorden
 • Ik ben al een tijdje bezig met formulieren die ingeladen worden in een iframe. Dit omdat ze gekoppeld zijn aan een externe database.
  Dit werkt allemaal naar behoren, tot de laatste pagina.

  Je scrollt dan een stuk naar beneden (om alles in te vullen) en na submit scrollt het iframe niet naar boven. Dus je ziet dan in veel gevallen helemaal niets (de 'bedankt voor invullen' tekst staat bovenaan de pagina).

  Nu heb ik al vanalles geprobeerd; [code:1:f912aec42d]onPageLoad: scroll(0,0); [/code:1:f912aec42d] in de bedanktpagina en in de button van het laatste formulier: [code:1:f912aec42d]onClick: scroll(0,0);[/code:1:f912aec42d] en [code:1:f912aec42d]javascript:void(0)" onclick="scroll(0,0)[/code:1:f912aec42d]

  maar niets schijnt te werken. Wie heeft er voor mij een oplossing? :)

  Tnx
 • niemand??
 • Heb je al geprobeerd om naar een anchor of een id te gaan ?
  [code:1:09afd7b5f5]
  <div id="bovenkant_pagina">
  [/code:1:09afd7b5f5]
  dan zo aanroepen:
  [code:1:09afd7b5f5]
  http://www.wimb.net/index.php#bovenkant_pagina
  [/code:1:09afd7b5f5]
  Dit is de standaard methode om naar een plaats in een pagina te gaan..
  wimb
 • Ik snap het probleem niet. Een submit voer je toch uit naar een andere pagina? Met andere woorden: na een submit zou je juist altijd bovenaan de pagina moeten komen omdat de pagina overnieuw wordt ingeladen. Of submit je soms naar een andere target?

  Kan je een testcase online zetten, zodat we kunnen zien wat het probleem is?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.