Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

mijn phpbbplus forum is beschadigt

4 antwoorden
  • hallo allemaal. mijn forum http://www.dhost.info/xgc/english/portal/ doet het sinds kort niet meer omdat ik een mod ahd geinstaleerd dus ik had de bestanden overgeschreven zou weer moeten werken maar als ik inlog krijg ik phpBB : Critical Error Could not perform Database operation DEBUG MODE SQL Error : 1054 Unknown column 'ct_logintry' in 'field list' UPDATE pluseng_users SET ct_logintry = 0 WHERE user_id = 2 Line : 212 File : login.php bericht en nog een aantal berichten als ik probeer te posten of zo. nu vroeg ik me af is er een manier om hem te her installeren en niet alles kwijt te raken van berichten en gebruikers en zo(deze worden toch in een database opgeslagen?) dus ik vroeg me af hoe ik dit kan oplossen en of dit lang duurt?
  • Als je beschikt over phpMyAdmin (via je hostingprovider) kun je een backup maken van je database. Zie ook [url=http://wiki.phpbb.nl/Forum_verhuizen_(phpBB2)#Backup_maken]hier[/url]
  • [quote:bec7f5c815="Ger"]Als je beschikt over phpMyAdmin (via je hostingprovider) kun je een backup maken van je database. Zie ook [url=http://wiki.phpbb.nl/Forum_verhuizen_(phpBB2)#Backup_maken]hier[/url][/quote:bec7f5c815] maar dat is toch voor als ik problemen heb met de databases of over wil zetten? ik wil het forum gewoon opnieuw installeren en dan gebruik maken van de oude databases hoe kan ik dit doen?
  • Voordat je begint te knutselen, zou ik toch eerst maar een backup maken van de database, en van de forum scripts.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.