Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

Boomstructuur - met groep werken aan website

bvaessen
1 antwoord
 • Er bestaat een handig programma om informatie onder te brengen in een (hierarchische) boomstructuur. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een "database" te maken waar de gebruiker doorheen kan navigeren door telkens op een item uit de boomstructuur te klikken. Bijvoorbeeld:

  niv1 -Auto - klik op dit niveau toont tekst over auto in het algemeen
  niv2 –Wielen - klik op dit subniveau toont tekst over wielen
  niv3 —Spaken- klik op dit sub-subniveau toont tekst over spaken
  niv3 —Ventiel - etc.
  niv2 –Ruiten
  niv3 —voorruit
  niv3 —achterruit

  Het programma dat ik bedoel heet treepad (zie http://www.treepad.com/. De boomstructuur + content kan eventueel naar een website worden geexporteerd. Er ontstaat dan een statische html website. Telkens als er een verandering in de boomstrucuur, of de inhoud van een "node" ervan wordt doorgevoerd, moet er dus een nieuwe export naar html worden gedaan. Het is ook niet mogelijk om in treepad tegelijkertijd met anderen aan dezelfde database te werken.

  Is er een mogelijkheid om op een aan treepad vergelijkbare manier te bereiken dat mensen op een dynamische on-line manier kunnen samenwerken aan een website met een boomstructuur? Kunnen meerdere mensen tegelijk op een website een boomstructuur kunnen onderhouden, tekst toevoegen aan de items in de boomstructuur, etc.?

  Is er iemand die mij op een idee kan brengen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.