Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

minuut aangeven in php

3 antwoorden
  • Ik krijg het niet voor elkaar, terwijl het misschien heel simpel is. Ik wil elke minuut een melding op m'n scherm hebben. Wie weet er een script waarbij ik iets kan triggeren 1 keer per minuut ?
  • Volgens mij is wat jij wil niet mogelijk (als ik goed begrijp wat jij wil). PHP draait serverside, eenmalig bij het uitvoeren van de pagina. Deze stuurt de html code (of wat je er verder ook maar bij hebt) naar de client (vermoedelijk een browser). Deze browser laat de pagina zien. Als je na het uitvoeren van het php script nog iets aan de clientside wil doen zal je clientside een scriptje moeten draaien. Dit kan bijvoorbeeld met javascript, silverlight of flash. Succes!
  • Precies. Ik heb geen verstand van Javascript, maar volgens mij moet het met Javascript ;-) Met dezelfde motivatie als mijn voorganger: Je kunt wel serverside wat met PHP knutselen, maar je zult toch echt ook iets client side moeten doen om het daar te laten updaten. En als je dan toch client side bezig bent, waarom dan niet meteen alles daar?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.