Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

TinyMCE

3 antwoorden
  • Ik heb voor mijn Added Notes systeem een eigen BBcode parser geschreven die op zich voor het simpele spul goed werkt. Met teveel nestingen (zoals ongesorteerde lijsten binnen gesorteerde lijsten) werkt het niet ideaal. Dat heb ik bewust voor lief genomen omdat het op deze wijze een stuk sneller parsed dan een stackback parser en het systeem vooral bedoeld is voor korte persoonlijke kladberichtjes. Ik zit er nu aan te denken, mede vanwege de drempel die sommigen kennen v.w.b. BBcode, om een RTE te gebruiken. Die kan ik natuurlijk zelf schrijven, maar van MODx ken ik ook [url=http://tinymce.moxiecode.com/]Tiny MCE[/url]. Ik vraag me af: heeft iemand ervaring hiermee om het in een eigen site te bouwen, en hoe zijn die ervaringen?
  • ik ken tinymce als backend in joomla. Ik vind het nogal... bulky. Kijk anders eens naar het oude htmlarea: http://www.dynarch.com/projects/htmlarea/ gr t.
  • [quote:28c1c19857="teacher"]ik ken tinymce als backend in joomla. Ik vind het nogal... bulky.[/quote:28c1c19857]Hoe bedoel je? Dat het overkill is? [quote:28c1c19857="teacher"] Kijk anders eens naar het oude htmlarea: http://www.dynarch.com/projects/htmlarea/[/quote:28c1c19857]Daar zie ik nogal wat problemen staan, maar er wordt ook naar een Xinha verwezen. Misschien is dat wat.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.