Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

Javascript webwinkel

4 antwoorden
  • Hallo. Weet iemand hoe je zo'n soort webwinkel kan maken ? Het werkt volgens mij volledig op javascript. [url]http://www.ombouwservice-webshop.com/?menu=article&categoryID=426504&articleID=7356252[/url] Alvast bedankt!
  • Op die pagina staat "powered by mijnwebwinkel.nl". (en ieieieks, wat een brakke output!) (edit: kon het niet laten het even door de [url=http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.ombouwservice-webshop.com%2F%3Fmenu%3Darticle%26categoryID%3D426504%26articleID%3D7356252&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0]validator[/url] te draaien. 2482 Errors! :o Veel van hoofdlettergebruik bij XHTML, maar dan nog zeg.)
  • Dat is gewoon PHP hoor: http://www.ombouwservice-webshop.com/index.php?menu=category&categoryID=227674 Alleen is de index.php eruit gemodrewrite. De output is inderdaad niet echt geweldig.
  • Het is idd niet een heel geweldige output, maar kdacht is misschien makkelijk in gebruik.. Maar weet iemand misschien waar ik een goed script kan vinden ? Alvast bedankt! ps. ik heb zelf ook gezocht en kwam hier op uit [url]http://www.phphulp.nl/php/tutorials/8/252/462/[/url] maar heb geen idee hoe dit in een site te voegen. Je maakt bij elk product een 'form' ofzo ? Maar misschien weten jullie een makkelijkere of eentje met uitleg ?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.