Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

doorzichtige afbeelding

4 antwoorden
  • Ik kwam deze site net tegen: http://www.dehelvan63.nl/nieuws Wat me opviel is dat het plaatje rechtsboven (4 personen) een doorzichtige rand heeft, terwijl het in het midden niet transparant is! Dit zelfde is bij de titel, linksboven. De witte gloed is een beetje transparant, maar de rest niet. Hoe hebben ze dit gedaan? Het ziet er wel strak uit, en ik denk dat ik hier wel iets mee kan, als ik weet hoe ze dit gedaan hebben. Alvast bedankt voor je reactie.
  • Ik denk dat ze een soort sneeuwkleur hebben gepakt en dat achter en naast de acteur neer hebben gezet, vervolgens het gene wat niet is ingekleurt transparant gemaakt
  • Er staan nogal wat png's op de site, dus ik vermoed alpha transparency. Net zoiets als een transparent gif, maar dan beter.
  • [quote:989efad553="gerben"]Er staan nogal wat png's op de site, dus ik vermoed alpha transparency. Net zoiets als een transparent gif, maar dan beter.[/quote:989efad553] Ik wist niet dat je met png bestanden een plaatje transparant kon maken. Ik dacht net als bij gif alleen onzichtbaar of 100 procent. Bedankt voor je reactie!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.