Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

Wie weet een HTML-Code voor ....

3 antwoorden
  • Hallo mensen, Ik ben een site aan 't bouwen en ik heb een HTML-Code no- dig voor als je op kruisje klikt (rechts bovenaan) dat er dan een tekstje verschijnt van : "Dankjewel voor uw bezoek". Welke code moet ik daarvoor gebruiken? Weet iemand dat? En weet misschien ook iemand hoe je een HTML tekstbox maakt dat je er wat in kan typen? Hartelijk bedankt. M.V.G, Gangstah25
  • Dat kan je niet met html doen. html staat voor Hypertext markup language, oftewel het opmaken van je pagina. Dit kan je doen met javascript : http://www.google.nl/#hl=nl&source=hp&q=javascript+close+browser&btnG=Google+zoeken&meta=&aq=f&oq=javascript+close+browser&fp=6cffa1e2a43e6a98 Succes!
  • Je bent op zoek naar de [url=http://www.w3schools.com/jsref/event_onunload.asp]onunload event[/url]. Die wordt "getriggerd" op het moment dat de site verlaten wordt (browser afsluiten of naar een andere pagina surfen). Daar kan je een [url=http://www.w3schools.com/JS/js_popup.asp]alert[/url] "aanhangen" om de tekst te tonen. Ik wil nog wel even zeggen dat ik het ongelofelijk irritant vind als een website zoiets doet. Wat betreft je tweede vraag, je bent op zoek naar de [url=http://www.w3schools.com/TAGS/tag_textarea.asp]textarea[/url] tag.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.