Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

iWeb

5 antwoorden
  • Ik heb een site gemaakt met iweb, maar ik ben 13 jaar, en heb geen visa kaart of mastercard voor mobileme, en ik heb ook geen server :( Je kan waarschijnlijk ook geen server downloaden. Dus mijn vraag/probleem is, Kan ik ook mijn site van iweb met een programma publiceren, dat het gewoon gepubliceerd wordt op everyoneweb.com ofzo... Dat je gewoon een site aanklikt en dat hij daar dan op gepubliceerd word Groetjes Tim
  • Nou tuurlijk kan je een server downloaden neem eens een kijkje op [url]ttp://www.apachefriends.org[/url] Stel gerust nog vragen als je meer wilt weten
  • Ik denk dat de vragensteller op zoek is naar een soort van "gratis" hosting zoals je vroeger geocities had en dat soort dingen... Bestaat dat tegenwoordig nog?
  • Freehostia is wel aardig. Heb wel eens iemand geholpen die daar de hosting heeft geregeld. 't Is redelijk beperkt en niet altijd betrouwbaar, maar voor een basic site is het voldoende.
  • Ik heb ooit een keer http://www.000webhost.com/ gebruikt, dat werkte op zich prima. In iWeb kun je je website ook bij andere diensten dan MobileMe neerzetten (en bovendien is MobileMe nogal duur als je het alleen voor je website wil gebruiken). Zoek even in het forum op www.onemorething.nl hoe dat moet, het is iets meer werk dan als je MobileMe gebruikt maar wel goed te doen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.