Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

pdf software

4 antwoorden
  • Weet iemand van jullie een goed programma waarmee je pdf bestanden makkelijker kunt lezen op de site, een soort pdf bookreader voor op de server? Moet op de site die ik heb op www.transip.nl
  • Bekijk deze eens: http://flexpaper.devaldi.com/ (flash pdf viewer) http://www.swftools.org/ (pdf-swf converter)
  • Ik denk dat ik niet goed duidelijk heb gemaakt wat ik bedoel. Ik bedoel een programma dat in mysql geinstalleerd moet worden op de server, zodat bezoekers van je site pdf bestanden op de site kunnen lezen. Normaal kan iedereen wel met adobe reader pdf bestanden lezen, maar er zijn ook websites die een geintegreerde bookreader hebben die pdf bestanden beter manageble maken, Voorbeeldsite: http://www.archive.org/stream/devisesetembleme00lafeu#page/n5/mode/2up Software: http://openlibrary.org/dev/docs/bookreader Ik vraag me alleen af hoe en of ik dat ook op mijn site kan installeren. Ik ben niet zo'n 'nerd' op dat gebied.
  • Heb je de eerste link wel bekeken dan? De enig andere oplossing is de documenten via ocr in tekst/html te vertalen, of de boel op de server in afbeeldingen te laten omzetten. Beide lijken me hopeloos ingewikkeld, in vergelijking.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.