Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

[PHP] Gastenboek wilt niet

7 antwoorden
  • [code:1:5dab73dad5] <html> <head> <title> Test</title> <body> <p><?php include("reacties.inc"); ?></p> <p><?php $gastenboek= "reacties.inc"; ?></p> <p><?php $gindex= fopen($gastenboek,"a"); ?></p> <p><?php $write="Naam: <a href="mailto:$mail">$naam</a><br>"; ?></p> <p><?php stripslashes($write); ?></p> <p><?php fwrite($gindex, $write); ?></p> <p><?php fwrite($gindex, $bericht); ?></p> </body> </html> [/code:1:5dab73dad5] Ik heb bezig met het gastenboek te maken in PHP dat een tijdje geleden in C!T stond, maar met enkele aanpassingen. [url=http://www.pchulp.nicewebs.com/test/form.htm]hier[/url] vind je het formulier dat ik gemaakt heb. En [url=http://www.pchulp.nicewebs.com/test/gindex.php]hier[/url] vind je het gastenboek. Nu wil tussen de ingevoerde gegevens, een regel overslaan, <p> dus. Alleen het wil niet lukken. Wie heeft er een oplossing?
  • <BR> Moet voldoende zijn!
  • ik wil voor elke een nieuwe alinea en dat wil dus niet Wel ff goed lezen he :wink:
  • Als je achter elke </p> een <br> zet moet het lukken volgens mij. En anders zet je er twee of drie <br> tags voor. :smile:
  • Wil ook niet lukken
  • Je moet natuurlijk wel die <p> wegscrijven naar disk en niet ergens tussen de PHP code zetten. Als je voor iedere reactie een <p> wilt hebben, doe je zoiets: $write="<p>Naam......."; en die schrijf je dan verderop naar disk... Ik geloof ook aan je code te zien dat je er eigenlijk nog maar weinig van snapt :smile: Iedere keer <?php openen is zinloos, moet moet gewoon al die <p> tussen je code uitvissen en dan al die schrijfacties in één <?php ... ?> blok zetten.
  • Ik ben idd. een beginner op php gebied, daarom had ik dan ook overal een <p> geplaatst, om te kijken waar de fout zit. Met deze handige info die ik gekregen heb, ga ik weer eens verder prutsen :smile:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.