Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

php programeren

7 antwoorden
  • is er een programma waarmee je visueel (zonder programmeren) een php site kan maken ik had ooit code charge gevonden maar dat werkt alleen voor lokale servers en niet echt voor als je een domein host ergens anders :sad:
  • Volgens mij is dat er niet nee. Wat moet je daar nou trouwens mee? :???:
  • ja wat denk je nou een website maken heh duhhhhhh maar dan met database support :smile: anders vraag ik het toch niet nouja laatmaar :smile:
  • nou, om precies te zijn, je kan het geen wat PHP output, met een html-editor maken... Bij visual basic maak je toch ook niet alles visueel??? (¿¿btw, wat is er visueel aan PHP??)
  • Er bestaat tegenwoordig een add-on voor Macromedia Ultradev die het mogelijk maakt visueel PHP/MySQL database connecties te leggen zodat je simpele applicaties in elkaar kan draaien. Je moet wel wat conceptuele kennis van de te gebruiken technieken hebben natuurlijk, en ik raad het niet echt aan voor grotere dingen of team-gebaseerde dingen. <font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Leen op 2002-03-19 14:00 ]</font>
  • Ditzelfde bestaat voor Frontpage (2000 en hoger)
  • De add-on waar Leen het over heeft heet PhaKT van InterAKT en deze is gratis te downloaden via http://www.interakt.ro of http://www.udzone.com. PhaKT heeft ook nog een grote broer, ImpAKT, maar hier moet je voor betalen. Phakt kan (naar mijn mening) een waardevolle extensie zijn voor je Ultradev. Wil je echter niet afhankelijk zijn van 'prefab'-extensies/procedures en hun werking, dan ontkom je er niet aan zelf aan het programmeren te slaan. Het kan daarbij zijn dat jouw procedures/PHP veel beter en sneller gaan werken dan die van bijvoorbeeld PhaKT - da's weer een veer extra in je ... toch? :wink: En zó moeilijk of vervelend is PHP nou ook weer niet. Ik hoop dat je hier wat hebt, vr.gr., Djurre

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.