Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

[mysql] Aantal rijen tellen een weergeven

6 antwoorden
  • ik heb dit en dit zou volgens mij moeten werken: [code:1:b7cc63e357] $sqlc = &quot;select * from cat&quot;; $resc = mysql_query($sqlc) or die(mysql_error()); $count = mysql_num_rows($resc) or die(mysql_error()); echo $count; [/code:1:b7cc63e357] hiervoor maak ik natuurlijk een juiste connectie met m'n db. Ik heb geen idee wat er fout gaat, want er wordt niks weergegeven, ook geen errors. Er zit overigens info in m'n tabel :wink: Wat doe ik fout? [url=http://www.pchulp.nicewebs.com/start/admin/review.php]hier de site[/url] <font size=-1>[ Dit bericht is bewerkt door: WaarAnders op 2002-04-06 22:36 ]</font>
  • Idioot! We kunnen nu je hele site verknoeien. :razz: :razz: :razz: D.
  • Dit zou inderdaad moeten werken, tenzij ook ik helemaal scheef aan het kijken ben (dat kan natuurlijk ook :grin:). Heb je het scriptje toevallig al los geprobeerd van de rest van de pagina (dus zonder opmaak)? Of heb je al in de html broncode van de pagina gekeken of de uitkomst niet toevallig ergens verloren raakt in de opmaakcodes waardoor deze niet zichtbaar is?
  • [quote:9600886d1c] Op 06-04-2002 23:10 schreef Dilbert: Idioot! We kunnen nu je hele site verknoeien. :razz: :razz: :razz: D. [/quote:9600886d1c] duh... ik neem aan dat de mensen hier niet zo lame zijn :wink: Er komt als alles klaar is natuurlijki een pw op :smile: ik zal eens even in de code kijken.
  • Er wordt ook niks in de code weergegeven :sad:
  • Ik heb even gekeken in de code en zie dit staan: [code:1:5dbb06e9ac] &lt;select name=&quot;soort&quot;&gt; 1 &lt;/select&gt; [/code:1:5dbb06e9ac] Wat doet die &quot;1&quot; daar? Is dat toevallig de count die je wil zien? p.s. ik zie in je html &lt;//li&gt; en &lt;//font&gt; staan p.s.2 Cat[b:5dbb06e9ac]t[/b:5dbb06e9ac]egorie :???:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.