Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

ledensysteem met .htaccess

6 antwoorden
  • Bestaat er zo'n systeem. Dat de leden toegang krijgen tot een map? Die normaal is beveiligt met htacces. Waar kan ik die vinden? Ik zoek dus: Een ledensysteem dmv een php of cgi script die de .htaccess file aanmaakt. De leden moeten dan toegang hebben tot 1 map die normaal beveiligd is. Dat kan met htacces. Bestaat zo'n script en kan het? Waar kan ik die vinden of kopen? ps. draai linux met apache.
  • Kunnen alle members niet dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord krijgen? Zo niet, zie hier http://www.zend.com/zend/tut/authentication.php Bovenstaande werkt percies hetzelfde (zelfde windowtje etc etc), maar is vele malen beter onderhoudbaar.
  • Yo Bill, ik ben een super phpnewbie! Maar hier vat ik dus echt niks van. Bestaat er geen kant en klare script? ps. heb ook mysql
  • [quote:b07451938a]Yo Bill, ik ben een super phpnewbie! Maar hier vat ik dus echt niks van.[/quote:b07451938a]Tja, begin dan eerst met het leren van wat basic PHP. Je wilt allerlei dingen, maar tijd erin steken, ho maar... [quote:b07451938a]Bestaat er geen kant en klare script?[/quote:b07451938a]Vast wel, bij [url=http://www.hotscripts.com]hotscripts[/url] hebben ze er duizenden.
  • Ja ik wist niet waar ik moest zoeken. Maar nu heb ik wat gevonden thanks!
  • [quote:1650322d66] ik ben een super phpnewbie! Maar hier vat ik dus echt niks van. [/quote:1650322d66] Volgens mij is het anders wel duidelijk beschreven, en ik ben ook nog aardig een newbie :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.