Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

foto wordt niet weergegeven

Bill Gates
2 antwoorden
 • Mijn script is af, maar om de een of andere reden wordt de tekening niet weergegeven, krijg enkel het bekende witte kaderke met rood kruisje. Ik weet zeker dat het pad juist is. Misschien weten jullie wat ik fout doe. Hier is de code:

  <html>
  <%
  dim links
  dim boven
  dim breedte
  dim hoogte
  links=100
  boven=200
  breedte=100
  hoogte=100
  naam="testlayer"
  dim i

  for i=10 to 100

  response.write ("<div id=""Icoon1on"" style=""position:absolute; left:" & links & "; top:" & boven & "; width:" & breedte & "; height:" & hoogte & "; z-index:" & i & """><img src=""file:01on.jpg"" width=""32"" height=""32""></div>";)

  links=links+10
  boven=boven+10
  breedte=breedte+10
  hoogte=hoogte+10
  next
  %>
  </html>
 • Moet dit [i:56f34fbdd9]"file:01on.jpg"[/i:56f34fbdd9] niet [i:56f34fbdd9]"01on.jpg"[/i:56f34fbdd9] zijn?
  Klik overigens eens met de rechtermuisknop op de image en vraag de properties op. Dan kan je vaak beter zien of de url wel klopt. (evt. kan je de url in je adresbalk copy&pasten en kijken of de image nu wel te voorschijn komt).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.