Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

postnuke installeren op lycos.....???

8 antwoorden
  • sorry mensen ik weet niet of dit mag. Maar ik heb me helemaal rot gezocht naar een nederlands installatie uitleg over hoe je nu postnuke op een lycos account moet installeren. (ja google en diverse andere sites heb ik ook ge- of bezocht.) :D Kan iemand mij misschien helpen? Moet ik nu eerst alles uploaden of eerst nog iets wijzigen. Want van die engels handleiding snap ik de ballen. Ben trouwens een complete noob bij PHP. Vandaar ook de keuze voor een "instand portal" . Kan iemand mij helpen. Alvast bedankt voor de moeite. By tha way. Het is op een nederlandse lycos account. En ik ben de site voor vereniging aan het maken. Eigenlijk meer een test om te kijken of het wel lukt. Maar ja dan moet ik het wel voor mekaar krijgen. :wink:
  • Lijkt me buitengewoon onwaarschijnlijk, je hebt php en mysql nodig, deze zul je vrijwel zeker niet hebben op een gratis lycos account.
  • d8 het van wel hoor. Correct me if i'm wrong. Ik ben ook maar een mens van vlees en bloed, dus fouten maken we allemaal.
  • [quote:55c4c8f977="gerben"]Lijkt me buitengewoon onwaarschijnlijk, je hebt php en mysql nodig, deze zul je vrijwel zeker niet hebben op een gratis lycos account.[/quote:55c4c8f977] eehmm wel dus: http://www.tripod.lycos.nl/myaccount/freehosting/ maar zit er een "readme" of "install.php" bij postnuke? Volgens mij wel, als je de install draait gaat alles vanzelf... t.
  • als ik dat doe dan krijg de volgende melding: [color=red:6a5b298362]Fatal error: Failed opening required 'pnadodb/adodb.inc.php' (include_path='.:/data/apache/php/mmp_lib') in install.php on line 48[/color:6a5b298362] ik weet niet wat er fout is gegaan. Ik heb alles gedownload en toen dus install.php gedaan.
  • http://members.lycos.nl/weballey/test.php Inderdaad. Wel bijzonder voor een gratis host. Maar ja, ze moeten tegenwoordig ook wel wat doen om op tevallen. Wel gigantische plakkaten van advertenties over je site heen. Maar ja, ze moeten ook geld verdienen... Net even [url=http://members.lycos.nl//weballey/phorum/list.php?f=1]Phorum[/url] erop gezet, werkt zo te zien zonder problemen. Nu ik nog even naar je foutmelding kijk, denk ik dat je een library nodig hebt. Soms kun je deze wel ergens anders neerzetten, als ie niet standaard aanwezig is. Dus eens even zoeken naar [url=http://www.google.nl/search?q=mmp_lib]'mmp_lib'[/url], lijkt me.
  • [quote:1ce0033a32="gerben"]Nu ik nog even naar je foutmelding kijk, denk ik dat je een library nodig hebt. Soms kun je deze wel ergens anders neerzetten, als ie niet standaard aanwezig is. Dus eens even zoeken naar [url=http://www.google.nl/search?q=mmp_lib]'mmp_lib'[/url], lijkt me.[/quote:1ce0033a32]Dat is alleen het path waar PHP verwacht dat de include files staan, de installer is "adodb.inc.php" kwijt...
  • Jep, helemaal gelijk, bedacht ik me later ook. Op de een of andere manier werkt phorum ook niet lekker. Krijg hier en daar 404 pagina's te zien. Heb phorum wel vaker opgezet, en die niet eerder gezien. Misschien heeft lycos de boel wel wat teveel dichtgetimmerd.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.