Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

[bookmarklet] geeft fouten

5 antwoorden
  • ls. Ik heb nu dit: [code:1:c837236710] javascript:void(Qr=prompt('ga naar','')); location.href='http://invis.free.anonymizer.com/'+escape(Qr) [/code:1:c837236710] Maar ik krijg een fout van de anonymizer proxy: [i:c837236710]File Not Found: %2Fhttp%3A%2F%2Fwww.yahoo.com[/i:c837236710] wat zie ik over het hoofd? alvast bedankt! grtzz t.
  • Slash teveel. Hij zegt: File not found: /http://url die slash moet dus weg: [code:1:9a9ecc5d44] javascript:void(Qr=prompt('ga naar','')); location.href='http://invis.free.anonymizer.com'+escape(Qr) [/code:1:9a9ecc5d44]
  • Wa's dat voor anonimyzer joh, de eerste link die ik op mijn splashpage wil volgen, werkt al met een javascrippie ipv een href en dat pikt ie al niet... Veiligst is idd gewoon geen sites bezoeken :roll:
  • Maar ik snap je probleem: waar komt die slash vandaan? Ik hoop dat mijn oplossing werkt, maar dan nog, je zou in de promp ook echt "/http://..." moeten hebben getypt. escape() bouwt voor zover ik weet geen / voor een h... Probeer het script eens uit zonder die anonymizer, dus gewoon een "waar wilt u vandaag eens in vol ornaat naartoe surfen"-prompt.
  • Toch maar ff aangepakt. Als ik die escape-functie eruit gooi, dan werkt ie prima... geeft ook de querystring goed door... dus wel de slash erin houden dan.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.