Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

I-mode vraag

4 antwoorden
  • KPN heeft me zo gek gekregen een I-mode GSM-toestel te kopen. Na het WAP drama ben ik nogal sceptisch, maar ik moet zeggen wat ik tot nu toe gezien heb van I-mode, vind ik het veelbelovend. Heb inmiddels m'n eerste cHTML sites gemaakt. Fluitje van een cent. Maar dan het belangrijkste, het promoten van de site. Iedereen heeft voor de I-mode website een aparte URL, zoals: i-mode.naam.nl www.naam.nl/imode of nog veel moeilijkere URL's. Nu moet je als surfer dus nog meer URL's onthouden. ----- Ik heb inmiddels een tussenoplossing gevonden: Maak een index.htm die geschikt is voor I-mode met de volgende 2 links: [code:1:43e9980e4c]Ik gebruik Internet Ik gebruik I-mode[/code:1:43e9980e4c] De internet link gaat naar de internetsite en de I-mode link gaat naar de I-mode site. ------ Voordeel van deze oplossing: De webbezoeker ziet dat er ook een I-mode versie is die op hetzelfde URL (www.naam.nl) te bezoeken is. Nadeel: De webbezoeker kan ook op de I-mode link klikken. De webbezoeker moet een extra klik maken om op de site te komen, daar haken er een hoop op af. ----- Concrete vragen: 1. Is er een methode dat de browser in bovenstaande oplossing de webbezoeker rechtsstreeks doorstuurd naar de internetsite. M.a.w. is er een methode die de splitsing kan maken tussen een webbezoeker en een I-modebezoeker? 2. Hoe kan ik de I-modesite afsluiten voor normale webbezoekers?
  • [quote:47b3addca8="Johant"]KPN heeft me zo gek gekregen een I-mode GSM-toestel te kopen. [/quote:47b3addca8]lang leve de marketing afdeling ;) [quote:47b3addca8="Johant"] Concrete vragen: 1. Is er een methode dat de browser in bovenstaande oplossing de webbezoeker rechtsstreeks doorstuurd naar de internetsite. M.a.w. is er een methode die de splitsing kan maken tussen een webbezoeker en een I-modebezoeker? 2. Hoe kan ik de I-modesite afsluiten voor normale webbezoekers?[/quote:47b3addca8]Is er geen verschil in de User-Agent (lees: browser) die je kan uitlezen?
  • Nec N21i : portalmmm/1.0 n21i-10(c10) Toshiba TS21i : portalmmm/1.0 TS21iC-10(c10) gevonden op: http://www.mtrend.net/i-mode/ineedsite.htm via: http://www.google.nl/search?hl=nl&ie=ISO-8859-1&q=i-mode+user+agent&btnG=Google+zoeken&lr=lang_nl grtzz t.
  • Thanx, ik ga hier eens lekker mee aan de slag.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.