Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

link naar tabellen in php?

teacher
6 antwoorden
 • is het mogelijk om op een pagina met meerdere tabellen een link naar een van die tabellen te sturen? ik wil namelijk niet met frames werken.

  als dat niet mogelijk is is het dan mogelijk om een pagina te maken, die bij ELKE pagina met het script naar die site word opgeroepen, en in een bepaalde tabel elke andere pagina te schrijven.

  ik hoop dat ik het zo goed geformuleerd heb… :)
 • Ik snap geen klap van je verhaal, maar misschien is dit wat voor je: http://html.op-het.net/tekst/links.html (en dan met name het HREF="#naam" stukje)?
 • bedankt voor je reactie!

  maar het was niet helemaal wat ik bedoelde :-?

  ik bedoel;
  je heb een site met 3 tabellen, "boven, links en midden". Ik bedoel dan dat "boven en links" permanent op index.php bijvoorbeeld staan, als je dan op een link drukt opent hij niet een hele nieuwe pagina maar opent alleen de link in de tabel "midden", dus ik hoef niet op elke pagina "boven en links" neer te zetten.

  zo een beter verhaal? :D
 • ok,

  frames zonder frames dus :)

  de opties:

  1. innerhtml
  2. layers
  3. templates includen.

  t.
 • en hoe doe je dat? dat snap ik niet

  ik weet totaal niet hoe je dat moet doen…

  maar snap je het verhaal?
 • innerhtml is dat zelfde als iframe?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.