Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

hoe krijg je computer totaal logo daar

6 antwoorden
  • hoe kan ik op de plaats van phpbb logo een eigen logo zetten voor mijn eigen forum? bvd, Marco
  • logo.gif vervangen met je eigen logo gif....
  • Je moet even de eigenschappen kiezen van het plaatje logo.gif om te weten waar je hem moet vervangen in je database data. voor het C!T forum is het dit adres: [code:1:e21d815e42]http://forum.computertotaal.nl/phpBB/templates/ct/images/logo.gif[/code:1:e21d815e42]
  • aha, daar zal ik s naar zoeken dan, ff iets anders, als je registreerd op mijn forum werkt t wel, maar hij gaat door een duistere reden naar lycos, website bouwen..... http://members.lycos.nl/mgdam/phpBB2/ ik snap hier geen hout van....iemand een idee waar dat aan kan liggen?? bij voorbaat heel veel dank!
  • je moet op zoek gaan naar het volgende bestand overall_header.tpl in een van je mappen in het phpforum. bij mij is het de volgende map en het volgende plaatje. templates/subSilver/images/logo_phpBB.jpg je geeft je eigen logo gewoon de naam logo_phpBB.jpg en je upload het het logo in de map images en klaar is kees.
  • [quote:dcb6ded00b="mgdam"]aha, daar zal ik s naar zoeken dan, ff iets anders, als je registreerd op mijn forum werkt t wel, maar hij gaat door een duistere reden naar lycos, website bouwen..... http://members.lycos.nl/mgdam/phpBB2/ ik snap hier geen hout van....iemand een idee waar dat aan kan liggen?? bij voorbaat heel veel dank![/quote:dcb6ded00b] lees dit: http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=71060&highlight=2+0+4+login grtzz t.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.