Vraag & Antwoord

Webprogrammeren & scripting

snelkoppeling naar javascript: void (0)

4 antwoorden
  • ik weet niets van scripten etc - ik weet ook niet of ik in dit forum goed zit, maar ik heb een probleem bij sommige sites -- als ik een link aanklik gebeurt er niets, alleen verschijnt er links onder in mijn scherm de mededeling "[color=darkblue:5e5a93a9df]snelkoppeling naar javascript: void (0)[/color:5e5a93a9df] " Als ik dit ingeef in Google krijg ik veel technische aanwijzingen hoe ik een script (?) zou moeten/kunnen wijzigen, maar ik heb geen idee waar dat zou moeten.. In andere gevallen verschijnt er de mededeling "[color=darkblue:5e5a93a9df]fout op de pagina[/color:5e5a93a9df]". Bijna altijd gaat alles goed maar in zo'n 10% van de gevallen niet. heeft iemand een suggestie hoe deze koe bij de horens moet worden gevat?? Pim[color=#][/color][/i][/b]
  • In die gevallen wordt er een functie aangeroepen in de onclick event handler. Je zult dan in de code van de pagina moeten kijken om te zien wat er zou moeten gebeuren. Voorbeeld: <a href="javascript:void(0)" onclick="doewat()">klik hier</a> Als je op deze link klikt, dan voert die de functie doewat() uit en verder niks. Nu moet je dus ergens in de bron kijken wat deze functie (het kan allerlei namen hebben) doet.
  • [quote:2476382d6a="hulpje"]In die gevallen wordt er een functie aangeroepen in de onclick event handler. Je zult dan in de code van de pagina moeten kijken om te zien wat er zou moeten gebeuren. Voorbeeld: <a href="javascript:void(0)" onclick="doewat()">klik hier</a> Als je op deze link klikt, dan voert die de functie doewat() uit en verder niks. Nu moet je dus ergens in de bron kijken wat deze functie (het kan allerlei namen hebben) doet.[/quote:2476382d6a] hoe kom ik bij de code??
  • In het menu: beeld --> bron Of rechtermuisklik: bron weergeven.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.